По-малко от седмица остава до старта на един от любимите драматични сериали по NOVA

“На кафе“ гостува на София Маринкова в луксозния дом на Жаклин, един от основните персонажи в предстоящия сезон 2 на „Пътят на честта“. Какви емоции я очакват любимата на зрителите героиня и какви са трудностите и целите, които си поставя актрисата?

„Жаклин обича лукса, хубавия живот, лошите момчета и много вдигна стандарта. В момента е в траур, носи само черно, не се усмихва и се надявам да й се случи нещо хубаво“, открехва завесата за предстоящия сезон актрисата.

Силвия Петкова: Вторият сезон на „Пътят на честта“ ще бъде напълно различен

„Героинята ми обича около нея да има много снимки и аз като нея имам портрет у дома, който ми е от ученическите години. Тъй като бях в паралелка с изобразително изкуство, един мой учител ме нарисува. В живота си не съм толкова самовлюбена, колкото нея“, очертава разликите между нея и героинята й.

„По принцип не обичам да ми е трудно и не ставам с такова борбено настроение като героинята ми. Тя е много мрачна в момента, защото е вдовица. Аз напротив, се събуждам много весела и ми трябва малко време да се концентрирам и да вляза в роля. Жаки много плаче този сезон“, признава Софи.

Доротея Толева: Пригответе се за повече екшън във втория сезон на „Пътят на честта“

„Жаки ме учи да съм търпелива“, признава актрисата, която често е споделяла, че има проблем с търпението. „Имах нужда от нея, защото тя е по-силна и рязка по някой път. Аз съм мил и деликатен човек и героинята ми Жаки ми даде малко повече самочувствие в живота.“

Гледайте втори сезон на "Пътят на честта" от 14 септември в 20.00 ч. по NOVA.

Последвайте "Пътят на честта" във Facebook и Instagram.

Последвайте NOVA във  Facebook и Instagram.