Гледайте премиерния епизод на криминалната драма тази вечер от 22:30 ч. само по NOVA

Опитите на Топал на всяка цена отново да намери път към актуални висши политици и комисари с много власт и влияние, все пак дават резултат. Особено след сделката с комисар Атанас Ангелов, още няколко врати веднага се отварят пред Денис. В резултат на това прокуратурата разпорежда проверки на целия внос и износ на компанията „Кара Ботаникс“, данъчните притискат Карамитев до стената.

Пълна мистерия около покушението срещу Карамитев в „Братя“

Най-довереният асистент на Филип – Марин Владов търси начин за противодействие лично срещу Топал и се опитва да открие известния в тези среди Святослав Бартош-Кучето, който би могъл да помогне бързо и прецизно. Има сведения, че Бартош в момента се намира на територията на Европа. Ще успее ли Марин да реализира идеята си и съществува ли ефективен ход, който спешно да неутрализира атаките на Денис?

Владимир Михайлов: Христо Шопов е изключително забавен, вълнуващо е да работим заедно в „Братя“

Провокирани от странните преразпределения на пазара за синтетична дрога, антимафиотите се опитват да разберат причината за реактивирането на хората на покойния нарко бос Райков. Те правят засада на бивши негови дилъри, чакащи трансфер на готова стока за пласиране, но какъв ще е резултатът от спецакцията и ще стигнат ли следователите до необходимите основни изводи за случващото се, за да продължат разследването в правилната посока?

Смъртоносна атака в „Братя“

Лора лично се заема и намира контакт с лаборант, който да направи неофициални проби на съдържанието на съмнителните хранителни добавки, причинили опасно физическо и психическо  състояние при Велин. От какво се състоят добавките и как тази информация ще се отрази на по-нататъшните важни решения на Лора?

Не пропускайте новия сезон на „Братя“ всяка делнична вечер от 22:30 ч. по NOVA!

Последвайте Instagram профила и Facebook страницата на „Братя“. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY след излъчването им в ефир.