Актьорът похвали и новите попълнения в екипа на криминалната драма

Бекстейдж истории от третия сезон на „Братя“

„Във втория сезон моят персонаж се опита да се върне към човека Драго и да потърси прошка за злите си деяния. Но обстоятелствата бяха против него и той се върна към тъмната си страна на Денис Топал и така го заварваме в трети сезон. За мен е изключително приятно и вълнуващо, че Христо Шопов е част от нашия екип. Също така Тигран Торосян, Алекс Иванов. Имаме сериозни нови попълнения и много се забавляваме с тях.

Смъртоносна атака в „Братя“

Винаги когато съм гледал Христо Шопов ми е изглеждал много сериозен и много обран. В първия момент, когато го поздравих, треперех целият, защото за първи път се запознаваме. Той се оказа изключително забавен. С него сме плакали от смях на терен“, споделя Владимир Михайлов.

Нови работни проекти

„Лятото премина в снимки, но успяхме да направим два концерта в Бургас и Варна, за да представим новия албум на групата. Сега ще го представим и в София на 30 септември. Каня  зрителите в едно заведение в градинката на НДК, което беше бивше кино. Входът е свободен!“

„Репетираме, за да възстановим рок операта „Исус Христос суперзвезда“, спектакъл на Веселка Кунчева в Опера Пловдив. Затвориха ни на 13 март, когато беше датата за премиерата“, сподели той.

Не пропускайте новия сезон на „Братя“ всяка делнична вечер от 22:30 ч. по NOVA!

Последвайте Instagram профила и Facebook страницата на „Братя“. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY след излъчването им в ефир.