Напусналият шоуто участник изпълни само две парчета – Old Town Road на Lil Nas X и рап версия на популярната в цял свят Makarena на Tyga

Боби Ваклинов бе първият участник, напуснал трети сезон на „Маскираният певец“. Той се изправи в ожесточен вокален и актьорски дуел срещу Самураят, успявайки умело да прикрие от детективския панел и от зрителите истинската си самоличност до последния момент. В студиото на „На кафе“ Боби споделя впечатленията и емоциите си за участието си под маската на Циркът в „Маскираният певец“ сезон 3 и за бъдещите си планове за онлайн подкаст.

Падна втората маска в "Маскираният певец 3" (ВИДЕО+СНИМКИ)

„Маскираният певец“ е едно от най-вълнуващите предавания, в които съм участвал. Тази конструкция тежи изключително много. Сигурно съм развил тройна дискова херния, плексит на раменна става и други подобни заболявания. Също така проблем бе, че трябваше се крия от близките си. Трудно се пее облечен в тази огромна конструкция. Имам скромен опит в пеенето, но беше истинско предизвикателство и се радвам, че бях част от това шоу. Благодаря на Маги Халваджиян за поканата“, споделя първият напуснал шоуто.

Боби Ваклинов успя да изпълни само две парчета – едното е Old Town Road на Lil Nas X и второто парче бе на Tyga -Makarena, което бе рап прочит на популярната в цял свят песен.

„Комплимент за мен беше, че ме сбъркаха със Спенс. Спенс и Ицо Хазарта, са изпълнителите, които са ме формирали като хип-хоп фен“, допълва Боби.

Марта Вачкова: Кремена Халваджиян се е развихрила с пищността на костюмите

„Доскоро подценявах властта на интернет, но съм се замислил за един онлайн проект – тип подкаст в мой стил. Със забавно съдържание или по-скоро микс между сериозното и смешното. Това е жанр, в който пребивавам повече от 10 години и на който се научих през годините“, разкрива плановете си за бъдещето журналистът. „Грешка от моя страна е, че подценявах интернет досега. Има и една много интересна закономерност. Всички казват, че телевизията умира особено ютубърите. Но всички те идват при теб Гала или в други подобни предавания, за да си вдигат посещенията в Instagram. Така че нека имат уважение към голямата телевизия. Все пак статистиките в целия свят показват, че най-доброто съдържание се прави от телевизията и от професионалните екипи.“

Повече информация за „Маскираният певец“ можете да откриете на официалните Facebook, Instagram и Tik Tok профили на шоуто. Припомнете си и най-забавните моменти от миналите сезони на „Маскираният певец“ в канала на предаването във Vbox7.com.