След участието си в „Забраненото шоу на Рачков“, зад кулисите известният изпълнител споделя емоцията си и разкрива подробности за новата си песен

„При Рачков е много весело, забавно, приятно и усетих голямо гостоприемство от негова страна. Той ми е дългогодишен приятел и се чувствах като у дома си“, разкрива изпълнителят емоцията, която е изпитал от участието си в шоуто.

Тони Стораро има нова песен „Убиваш всичко в мен“ по музика на световноизвестния композитор Георги Линев, работил по „Игра на тронове“. Изпълнителят разказва пред репортер на „На кафе“, че е получил изненадващото предложение за съвместна работа по телефона, но въобще не се е подвоумил. След срещата с композитора и специално записано за него демо, което чува, певецът е изненадан от новото звучене. Осъзнава, че това е предизвикателство за него и е нещо напълно различно от изградения образ, който има в очите на аудиторията си.

„Един добър музикант не получава удовлетворение правейки само едно нещо. Не трябва да се ограничава и да пробва различни неща. Затова и предложението бе като подарък за мен. Крайният резултат е много добър. Георги се занимаваше с всичко, а аз сякаш нищо не направих. Но вложих сърцето си и естествено гласа си. Очаквам от тук нататък да ми предлагат да пея и рок, и джаз. Нека се пробва този глас. Може да е интересно за хората“, споделя певецът мотивите си да запише нова различна от амплоато му песен.

„Опитвам се да броя до три преди да реагирам. Много често приятели, колеги или фенове правят нещата от любов, което не се осъзнава в началото. Трябва да се мисли и да не се обижда човекът отсреща. По-добре удари човек, но не му казвай лоша дума. След толкова дълги години на сцената, се изнервям и се паля по-лесно, дори и у дома, но се старая да бъда себе си, както съм бил досега“, разсъждава Тони Стораро за чувствата и емоциите, с които се включва и гори в различните проекти.

„От любов всичко може да направи човек, но нещото, което не трябва да прави е да прости изневярата, особено ще се отнася до жените. Казват, че на мъжете им е позволена изневярата, но на жените не.“ С това твърдение със сигурност певецът ще провокира разсъждения и коментари, и ще раздели мненията на аудиторията.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Забраненото шоу на Рачков“ за актуални новини. Епизоди от предишни сезони на предаването можете да откриете в "Забраненото шоу на Рачков” във Vbox7.com и в NOVA PLAY.