Талантливото актьорско семейство в „На кафе“ разкриват кога и как откриват любовта в живота и на сцената

Гергана Данданова и Юлиян Малинов са добре познати артисти от театралната сцена, но за зрителите на NOVA са известни с актьорските им превъплъщения в сериалите „Пътят на честта“ и „All Inclusive“. Артистичното семейство гостува на „На кафе“ и пред Гала двамата споделят предстоящите творчески си планове и разкриват детайли за дългото приятелство, което преминава в любов. Двамата са приятели още от НАТФИЗ и когато са трети курс студенти, Гергана ражда първородния им син.

Силвия Петкова: Моят „път на честта“ е истината!

За участията им на сцената и снимачната площадка 

„Заради участието си в „Пътят на честта“ нямах възможност да вляза в предстояща премиера в театъра и затова в настоящия момен си почивам. Но в миналия сезон имах две премиери и то на камерна сцена. Едната е романтичната комедия „Балдахина“, а другата е „По-студено от тук“, което е сериозно и драматично представление. Над 10 години съм в състава на Театъра на Армията, но не бях стъпвала на камерна сцена“, споделя Гергана. „Не ме мразят хората по улицата заради ролята на Анелия в „Пътят на честта“. По скоро са любопитни към действията на моя персонаж. Много ми стана тъжно при заснемането на една сцена в залата за художествена гимнастика. Знам, че момичетата упражняват къртовски труд, но трябваше да се държа доста грубо с едно от тях. Притеснена бях, но тя ме увери, ча са свикнали на доста крайности в живота.“

„Аз не репетирам в момента и играя в постановките, в които вече съм в екипа. Повече ми се снима в момента. Участвам в четвърти сезон на „All Inclusive“ и предстои да ме видите в следващите серии. Но нека да бъде изненада появяването на Явор“, разказва Юлиян.

„Троянски кон“ в „Пътят на честта“

Семейството съобразява почивката си със снимачния график на Юлиян, който е ангажиран с участието си в „All Inclusive“ и затова прекарват лятото на Албена. Юлиян от малък се ориентира с какво иска да се занимава в живота и проявява голямата си любов към театъра, докато Гергана в началото е мечтаела да стане журналист. Те са приятели още от ученическите си години. Посещавали са заедно една и съща театрална школа, в един курс са и в НАТФИЗ. Гергана разказва, че когато е тийнейджър в гимназията е посетила спектакъл на Мариус Куркински, който я омагьосал. Така се заражда любопитството й към театъра и желанието й да разбере как един човек успява да завладее толкова голяма аудитория.

Изненадващи любовни срещи предизвикват пълна бъркотия в “All Inclusive“

За приятелството прераснало в любов

„Дълги години бяхме приятели, но без никакви по-сериозни чувства между нас. Но когато завършвахме втори курс нещо изведнъж ме удари. Беше странно и неочаквано. На един купон когато се разминавахме усетих химия между нас като във филмите и я целунах“, разказва за дългото приятелство, прераснало в любов Юлиян. „За мен също любовта беше като гръм от ясно небе“, допълва Гергана.

За различни истории от театралния живот, за смешни и изненадващи случки с децата им, за съвместните им пътувания, гледайте видеото.

Актуална информация за "Пътят на честта" може да откриете във Facebook страницата и Instagram акаунта на сериала. Всички епизоди от поредицата могат да бъдат проследени в NOVA PLAY.

Следете всичко за „All Inclusive“ във Facebook страницата и на Instagram профила на сериала. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY, след излъчването им в ефир.

Последвайте NOVA във  Facebook и Instagram.