Не пропускайте поредицата от вторник до четвъртък от 20:00 ч. по NOVA

Подмолни интриги и безмилостни манипулации ще накарат героите да вземат необмислени решения в новите епизоди на драматичния сериал „Пътят на честта“ тази седмица по NOVA. Опустошителната война, която Анелия обяви на Калоян, тече с пълна сила. Разрушителният план се осъществява безупречно, докато в дома й изненадващо не се появява човекът, с когото е имала връзка в Канада. Неочакваната среща с Майк истински ще шокира и притесни бившата треньорка по гимнастика в Торонто. Каква е причината за ненадейната му поява в България и възможно ли е той да се окаже пречка в плановете на Анелия да унищожи Калоян?

Гергана Данданова и Юлиян Малинов: Любовта беше като гръм от ясно небе

„Троянски кон“ в „Пътят на честта“

В задкулисни заговори ще бъде замесена и Жаки. Докато опитва да намери виновника за смъртта на съпруга си, вдовицата на Киро ще продължи да бъде притискана от Красимира да върне мистериозно изчезналия диамант. Опитите за изнудване на Зарева стават все по-сериозни, а методите за постигане на целта – по-стряскащи. Напрежението у Жаки нараства с всяка изминала минута и я кара да предприеме крайни действия. Докъде е готова да стигне Жаки и какво ще бъде принудена да направи, за да докаже, че няма идея къде се намира диамантът?

Силвия Петкова: Моят „път на честта“ е истината!

През това време Красимира решава да открие паралелен фронт в търсенето на липсващия скъпоценен камък за милиони с партньора на Киро Християнина от Южна Африка –  Стивън. Какво е намислила Зарева и ще успее ли да постигне целта си, ще стане ясно в новите епизоди на поредицата тази седмица. Междувременно разследването на покушението срещу адвокат Симеон Хаджигенов ще отведе Найденов и разследването към нови разкрития. Какви доказателства ще излязат на бял свят и към кого ще сочат те?

Не пропускайте „Пътят на честта“ от вторник до четвъртък в 20:00 ч. по NOVA.

Снимки: NOVA / Красена Ангелова

Актуална информация за "Пътят на честта" може да откриете във Facebook страницата и Instagram акаунта на сериала. Всички епизоди от поредицата могат да бъдат проследени в NOVA PLAY.

Последвайте NOVA във  Facebook и Instagram.