След броени минути, в 20.00 ч., в най-забавното шоу по NOVA, ще се случи нещо, което ще разтърси ефира. Победителите от всички сезони на „Като две капки вода“ ще са заедно на една сцена!“

Очакваме с огромно нетърпение нещо, което не се е случвало до този момент в телевизията. Тази вечер ще бъде специална – вечер на талантите. 

На една сцена ще излязат победителите, дори и Рафи – двукратния победител на предаването „Като две капки вода“, които ще пеят и забавляват зрителите на NOVA.

На въпроса от студиото на "Новините на NOVA" към Рафи: "Как успяхте да се съберете всички и какво сте ни подготвили?", двукратния победител отговаря:

"Всички се запалиха от идеята  и приеха да ни гостуват. С изключение на двама, Калин и Фики които имат друг ангажимент. Нямам търпение да пеем заедно на една сцена. Това е нещо, което ще се помни!"

Рок експлозия в „Забраненото шоу на Рачков“

Останете на канала, тъй като шоуто тази вечер ще е грандиозно и запомнящо се. По-забавно, с повече музикални изпълнения, скечове, предизвикателства и танци. Водещият ще потопи зрителите на NOVA в темата и всичко ще е на макс - или по две!

Една от големите изненади ще е нашествието от близнаци.

Предстои сблъсък на най-добрите родни имитатори.

И на финал конкурс за двойници. Изобщо – от всичко по две!

Рачкотеката завладя телевизонния ефир в неделната вечер

Кои ще са другите гости на Рачков в предаването? Какви сюрпризи им е подготвил той и какви музикални изненади ще поднесат Рафи и бендът „Найс Ту Митю“? – предстои да стане ясно в телевизионния ефир тази вечер от 20:00 ч. по NOVA.

Снимки: NOVA/ Красена Ангелова

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Забраненото шоу на Рачков“ за актуални новини. Епизоди от предишни сезони на предаването можете да откриете в "Забраненото шоу на Рачков” във Vbox7.com и в NOVA PLAY.