Гледайте „Тимбър и картата на съкровищата“ от 13.00 ч. и „Как да разкараш гаджето за 10 дни“ от 14.45 ч.

Съботният филмов следобед започва с енергичното хъски Тимбър, което се появява на прага на 12-годишния Майки Джоунс в семейното ранчо в Монтана.

Каспър Стоунлол изкупува всички ферми в района, които не могат да изплащат кредитите си към банката като ранчото на Майки е едно от тях. Появата на Тимбър обаче се случва точно навреме. Именно той е ключът към откриването на изчезнало съкровище, за което всички – освен Майки и най-добрият му приятел Били, смятат, че е само мит. Двамата верни приятели заедно с домашните си любимци – булдогът Барбекю и златният лабрадор Кая, тръгват заедно с Тимбър на невероятно приключение в опит да спасят ранчото.

По-късно от 14.45 ч. романтичната комедия „Как да разкараш гаджето за 10 дни“ ще разкаже необикновената история на Бенджамин Бари (Матю Макконахи) – рекламен агент, който се съревновава с две колежки за мащабна кампания на търговец на диаманти. Той сключва сделка с конкурентките си – акаунтът ще е негов, ако накара жена по техен избор да се влюби в него за десет дни. В играта се включва Анди Андерсън (Кейт Хъдсън), която има свой облог с шефа си – да напише материал на тема „Как да зарежеш мъж за десет дни”, за да получи разрешение да пише статии на по-сериозна тематика. Всеки във воюващите лагери има скрит мотив, но дали ще успеят да изпълнят мисията си?

Не пропускайте „Тимбър и картата на съкровищата“ от 13.00 ч. и „Как да разкараш гаджето за 10 дни“ от 14.45 ч.