Гледайте новия епизод на семейната комедия този петък от 20:00 ч. по NOVA

Кръгъл юбилей се задава за мъдрия рибар Чефо (Любомир Бъчваров) в новия епизод на “All Inclusive” тази седмица, а неговата любима Евдокия (Нели Монеджикова) е решила да превърне 80-годишнината му в незабравимо преживяване. Той, обаче, не е много по празненствата и предпочита тихата радост и спокойните мигове пред шумните купони. Евдокия знае това и е направила специална подготовка, за да покаже на най-важния мъж в живота си колко много го цени. Още един човек ще изненада рожденика и ще го трогне до сълзи, но кой е той, каква новина ще съобщи и що е щастие – това предстои да научи Чефо навръх личния си празник.

Ваканцията на Чобанови пред провал в “All Inclusive“

Парушев (Петър Калчев) се чувства дискомфортно в присъствието на Емил (Явор Борисов), защото гузната му съвест за извършеното предателство не спира да го измъчва. А Емо никак не облекчава неговите мъки, даже напротив – опитва да втълпи на приятеля си, че Марина (Яна Огнянова) най-вероятно го използва, за да се добере до техния бар. Йордан пък не може да повярва, че жената, в която е влюбен, е с него единствено и само заради бизнес интереси. Без да усети, той се впуска в провокацията на Емил, който го съветва да постави ултиматум на Марина. Какъв е той и ще бъде ли готова приятелката му да го изпълни, ако чувствата й са истински?

Коварна атака срещу връзката на Надя и Боян в „All Inclusive“

Разговорът с малкия Преслав (Виктор Попов) предизвиква родителите на Надя (Йоанна Начева) да се замислят за влошените отношения с дъщеря си. Марияна (Елена Атанасова) и Христо (Ненчо Балабанов) не възприемат добре връзката на младото момиче с доста по-възрастния от нея мъж. Но Боян (Димитър Живков) продължава да дава всичко от себе си, за да докаже, че за него тя е много повече от обикновено увлечение. Докъде е склонен да стигне, за да спечели доверието на ядосаните родители и дали това е стъпка в правилната посока? Или Чобанови само ще потвърдят тезата си, че привличането между двамата влюбени е една мимолетна авантюра?

Гледайте „All Inclusive” всеки петък от 20:00 ч. по NOVA!

Следете всичко за „All Inclusive“ във Facebook страницата и на Instagram профила на сериала. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY, след излъчването им в ефир.