Талантливите изпълнители в студиото на „Събуди се“ споделят за вълнуващия съвместен прооект и заснемането на видеото към него

Артистите Орлин Павлов заедно с Тони в дует създават песента „Докосни ме“ и в студиото на „Събуди се“ разкриват за вдъхновението си за сътворението на новия им сингъл. Преди няколко седмици изпълнителят представи и парчето „Див Рай“, с което музикантът и актьор Орлин Павлов стана неизменна част от сериала „Пътят на честта“, излъчван в ефира на NOVA.

„Благодарна съм на Орлин, че се съгласи да участва в този проект, тъй като за мен тази песен е много лична. За първи път се осмелявам да пиша едновременно и текст и музика. Досега съм пробвала да пиша само музика, тъй като текстовете не са най-силната ми страна. Познаваме се от двайсет години, но за първи път правим нещо заедно. Още когато пишех парчето, чувах някакъв плътен красив тембър, бас баритон, с много обертонове. Сетих се за Орлин и за всички от клуб „Опера“ и се радвам, че той прие да запишем заедно песента“, разказва Тони за идеята, която е имала пишейки съвместната им песен.

„Песента ме докосна и веднага поисках да я изпея. Малко по-късно стана реализирането, но беше заради смутните времена“, допълва Орлин.

„Идеята за клипа бе на Васко Стефанов и Стефчето, които имаха две идеи. Едната бе да снимаме заедно с Орлин, а другата бе да бъдем заместени от актьори. Орлин предложи изключително симпатичната актьорска двойка Александра и Марти, които се вписаха чудесно в целия сценарий“, споделя Тони за отсъствието им от видеото към песента.

„Имах удоволствието да участвам във филма за Петя Дубарова и там срещнах всички тези уникални и страхотни деца, които ми направиха силно впечатление. Предложих ги, тъй като имат душа, присъствие и усмивка, но и с опит пред камерата. Радвам се, че успяхме да забавим този тийнейджърски забързал се свят“, разказва за подбора на актьорите в клипа певецът.

Орлин Павлов: „Див Рай“ е най-хубавото нещо, което ми се е случвало досега

„Искам да направя една препратка към един сингъл, който направих през 2020 г. по време на пандемията „Близо“, като идеята ми е, че "докосвам те" е близо с "близостта". Има различни гледни точки, но коментирахме, че много ни липсват прегръдките. Знам, че трябва да се пазим, но непрекъснато се изкушавам да прегърна някого. Много съм горда от проекта и дуета с Орлин“, разкрива гледната си точка Тони.

„Ако чувстваш нещо, трябва да го направиш. Имаш и други възможности – You Tube, Instagram, Facebook или студиа от вкъщи и ако искаш, веднага можеш да си онлайн. Важното е да си инспириран и ако искаш нещо да изпееш или изсвириш, го правиш“, разказва Орлин за смелостта да създава музика във времена на изолация, когато за повечето изпълнители е трудно да достигнат до почитателите си.

„Независимо дали си артист, човек на изкуството или популярна личност, всеки носи някаква отговорност да даде своето послание на света. И всеки един от нас трябва да бъде отговорен. Заставала съм зад много инициативи с лицето си, но мисля, че всеки един от нас трябва да отиде и да даде своя вот“, коментира Тони за посланието на артистите, което предават чрез творчеството си или вербално.

„Аз винаги съм гласувал. Имало е моменти когато ми е било трудно да определя за кого, но съм давал гласа си, защото смятаму че е важно. Опитваме се да направим нещо. Трябва да имаме мнение и глас“, съгласява се с нея изпълнителят.

Последвайте Орлин Павлов във Facebook, Instagram и YouTube.

Последвайте "Пътят на честта" във Facebook и Instagram.

Последвайте NOVA във  Facebook и Instagram.