Музикантът разкрива специално за „Събуди се какво да очакваме в „Забраненото шоу на Рачков“ тази вечер

Тази вечер е последният епизод на едно от най-любимите предавания в ефира на NOVA, но преди да почнем да страдаме по „Забраненото шоу на Рачков“ надникваме зад кулисите на днешното шоу с музикалния продуцент Рафи Бохосян, който специално за "Събуди се" разкрива какво ще видим в последното за сезона предаване.

„Мечетата са неразделна част от нашата публика заедно с хората. С тях си запълвахме местата във времето, в което бяхме с публика на 20-30%", разказва продуцентът музикант.

Ретро парти разтърси сцената на „Забраненото шоу на Рачков“

„Няма нужда от съжаление, въпреки че е последен епизод от сезона. Подготвили сме невероятна програма за тази вечер, която обхваща народните песни и танци. Лайфът сме го кръстили „Национален събор Горубляне 2021“. За първи път на сцената ще се качат три от най-големите ансамбли на България и това са ансамбъл „Тракия“, ансамбъл „Пирин“ и националният ансамбъл „Филип Кутев“. Ще ви покажем много разновидности на народната музика. Ще видим група „TRIGAIDA“, която ще ни покаже модерното звучене на народната музика. Ще имаме авторска народна музика в лицето на Севдалина и Валентин Спасови, великата Славка Калчева, поп-звученето в народната музика Нели Петкова. На финала на шоуто ще се завърне отново „Лудата стая“, но този път тъй като е народен лайфа, решихме да направим интерпретация на любима българска приказка. Коя е тя, ще разберете довечера. Обещаваме едно пищно шоу, в което сцената ще бъде пълна с хора през цялото време и ще се насладите на невероятни изпълнения“, разкрива какво са ни подготвили за тази вечер Рафи.

„Забраненото шоу на Рачков“ припомни хитови телевизионни предавания

„Дали Рачков ще бъде тук нямам представа. Както виждаме аз съм сам в студиото. Отключвам го рано сутрин и го заключвам късно в 3 ч. през нощта, когато свърши предаването. Стискайте палци да дойде. Дали ще има следващ сезон на „Забраненото шоу на Рачков“ не мога да кажа. Но най-вероятно, ще има. По-интересното е, че ще имаме Новогодишен епизод, но какво ще има в него, гледайте в 20.00 ч. „Забраненото шоу на Рачков“ в ефира на NOVA,“ коментира дали водещият Рачков ще присъства на шоуто Рафи.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Забраненото шоу на Рачков“ за актуални новини. Епизоди от предишни сезони на предаването можете да откриете в "Забраненото шоу на Рачков” във Vbox7.com и в NOVA PLAY.