Талантливият актьор разкрива пред репортер на „На кафе“ емоциите си като водещ в „Маскираният певец“

Краси Радков е един от най-добрите съвременни комици на България, чудесен актьор, прекрасен импровизатор, който успява да накара всички да се заливат от смях не само на сцената на "Маскираният певец", но и в живота, и зад кулисите. Импровизаторът продължава да разказва вицове и интересни истории пред камерата на "На кафе".

За професията актьор

„Зарежда ме, когато публиката реагира и това те помпа и ти дава емоция. А и в главата ми има повече от 15-16 образа и не знаеш кой си“, споделя актьорът.

Госпожицата е големият победител в „Маскираният певец“ – сезон 3 (ВИДЕО+СНИМКИ)

Обича ли българинът далаверата?

„Не е много хумористично, защото какво точно българинът да купува при скъп ток, парно и всичко останало? С какво точно да се запасяват? А и хората в провинцията не живеят толкова добре, че да успеят да се презапасят, но ако трябва да отговоря с чувство за хумор, аз имам едни бурани в мазето от 1980 г. и съм се презапасил“, разкрива Радков.

Виктория Георгиева: Госпожицата е контрапункт на сценичния ми образ

Според актьора виц може да разчупи обстановката, но може и да създаде неловка ситуация. Импровизаторът обича да разказва врачански истории и сред любимите му е тази за откриването на секс шоп в едно село, при което кметът се обърнал с призив да спрат да продават вибратори в аптеката, защото булките са си изпочупили зъбите.

Гледайте още смешни истории и вицове, разказани от Краси Радков във видеото.

Повече информация за „Маскираният певец“ можете да откриете на официалните Facebook, Instagram и Tik Tok профили на шоуто. Припомнете си и най-забавните моменти от миналите сезони на „Маскираният певец“ в канала на предаването във Vbox7.com.