С грандиозни спектакли изпращаме старата година

Празничната програма на NOVA ще предложи забавление, уют и коледно настроение за цялото семейство. Селекция от 22 премиерни заглавия очакват телевизионните зрители от 24-и декември 2021 г. до 2-ри януари 2022 г. По време на най-светлите празници те ще бъдат в компанията на впечатляващи концерти с плеяда музикални звезди, любими предавания и филмови хитове. А от 20 декември оригиналните епизоди на забавното предаване „Семейни войни“ ще изправят в увлекателни битки нови очарователни семейства.

Старт на коледната магия на 24-и декември ще даде специалното издание на „На кафе“ с много веселие, песни на живо, специални гости и кулинарни вдъхновения за празничната трапеза. След това дебютът си в ефира на NOVA ще направят романтичните ленти „Завръщане в Кристмас Крийк“ в 12.30 ч. и „Гордост и предразсъдъци по Коледа“ в 14:10 ч., както и приключението „Дора и градът на златото“ от 16:00 ч. Веднага след „Черешката на тортата“, в 21:00 ч., премиерата на новия филм „Цар Лъв“ ще отведе зрителите в африканската савана.

В коледния уикенд специалните издания на предаването „Събуди се“ ще започнат в 08:00 ч. и ще продължат до 10:15 ч. На 25-и декември премиерните романтични филми „Коледа в планината“ от 10:15 ч. и „Вкусът на Коледа“ от 13:20 ч., както и комедиите „Коледната среща на татко“ от 15:00 ч. и „Негово превъзходителство Мистър Дънди“ от 22:00 ч ще донесат коледен дух и положителни емоции в домовете на зрителите. Вълшебна Коледа предстои и на 26-и декември с Деня на Дисни. Вълнуващото телевизионно изживяване ще превземе ефира с шест заглавия, три от които премиерни – четвъртата лента от култовата поредица „Играта на играчките: Пътешествието“ в 12:30 ч., фентъзи приключението „Дъмбо“ в 14:30 ч. и продължението на любимата приказка на малки и големи „Замръзналото кралство II” точно в 20:00 ч. 

В дните между Коледа и Нова година празничният дух ще бъде допълнен от още осем премиерни филма, сред които семейната комедия за група пожарникари превърнали се в детегледачки „Не си играй с огъня“ на 27-и декември в 20:00 ч. и приказната лента „Господарка на злото 2“ с Анджелина Джоли на 28-и декември в 20:00 ч. Последното издание на „На кафе“ за годината ще предложи много смях с целия екип на предаването на 30-и декември.

Три концерта ще се погрижат за празничното настроение в последния ден от 2021 г. Всички участници в третия сезон на „Маскираният певец“ ще изпълнят своите най-любими песни в специален концерт от 20:00 ч., а край на 2021 г. ще сложи грандиозният спектакъл в „Забраненото шоу на Рачков“. Негови гости ще бъдат: Васил Найденов, Богдана Карадочева, Мариус Куркински, Антон Радичев, Белослава, Графа, Софи Маринова, Устата, Преслава, Ивана и Стояна. В 1:00 ч. предстои да бъде излъчен тайният концерт „THE VOICE TV – 15 години” с най-популярните съвременни български изпълнители. Веднага след него, в 2:40 ч., зрителите ще видят концерта „Една нощ с Адел” с изпълнения от най-новия албум на световноизвестната певица.  

На 1-ви януари успешният български филм „Диви и щастливи“ ще с участието на Яна Маринова и Луиза Григорова в главните роли бъде видян за първи път на телевизионен екран в 20:00 ч., а на 2-ри януари „Звездата на сърцето ми“ ще плени зрителите от 14:15 ч.

Не пропускайте коледната и новогодишна програма на NOVA!