Актрисата споделя в „На кафе“ топли спомени от лятото, прекарано в снимки на забавната поредица, излъчвана в ефира на NOVA

Яна Огнянова споделя топли спомени от лятото, прекарано на морето в снимки на четвъртия сезон на обичаната комедийна поредица „All Inclusive“. В сериала актрисата изигра емблематична роля на Марина, шефка на множество крайбрежни заведения.

„Много си обичам професията и е страхотно да си актьор. Това дори е слаба дума. Невероятно лято, със страхотен екип на поредицата. Играех с колегата ми и приятел Петър Калчев. Отидох на кастинг и когато видях каква е ролята, много се развълнувах. Тази роля беше като за мен и Петър ми стискаше палци да я получа. Много се радвахме и си прекарахме жестоко всички заедно. Имахме леко неприлични любовни сцени с Петьо и се притеснявах как ще се приеме от детската аудитория, затова се стараехме да ги направим по-комични. Явно се е получило, тъй като децата са щастливи като ме срещнат някъде“, споделя пред Гала актрисата.

Какво е да си с палави деца на море?

„Бях с двете ми деца докато снимах и те си прекараха уникално. Сприятелиха се с другите деца от екипа и изкараха като в сериала „Синьо лято“. Идваха да гледат снимачния процес и им беше много интересно. Имаха желание и да участват в сериала. За сега и двамата ми сина са в музикалното училище и са тръгнали по пътя на музиката. Големият свири на флейта и се занимава с класическа музика, а малкият, който е на 6 години, но е в първи клас свири на класическа китара“, разказва Яна.

Ненчо Балабанов: Христо Чобанов от All Inclusive е най-добрата ми роля

За проектите й в театъра

„Участвам във втори моноспектакъл на Здрава Каменова, която е и режисьор и автор и на двата моноспектакъла, в които участвам. Новият се казва „Преподавай трудно“ и се разказва за учителка по английски, която се опитва да преподава по време на пандемията. Актуален и драматичен е образът, въпреки че е комедия. Самият персонаж е в драма, тъй като учителите са буфер между родители и деца и се опитват да балансират. В предишният моноспектакъл изпълнявам 34 роли, а в настоящият не съм ги броила, но са много. Динамично е и има сцена, в която четирима човека се гоним. Имам представление на 13 януари в City Mark Art Center, което е бившето кино „Левски“ , а на 27 януари играя в „ Жената е странно животно“, който е другият ми моноспектакъл“, разкрива предстоящите й представления актрисата.

Повече забавни истории от участието в театъра и сериала на Яна Огнянова, гледайте във видеото на „На кафе“.

Следете всичко за „All Inclusive“ във Facebook страницата и на Instagram профила на сериала. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY, след излъчването им в ефир.