Журналистът споделя мнението си за рап музиката, журналистиката и формата на общуване

Репортер на "На кафе" открива Боби Ваклинов зад кулисите на „Забраненото шоу на Рачков“, докато журналистът се подготвя за участието в предаването, занимавайки се с дърводелска работа. В интервюто водещият, журналистът и рап певецът споделя мнението си за журналистиката и формата на общуване с непознати.

Повече хора заслужават Златен скункс или Бяла лястовица?

„По-малко са тези, които заслужават "Бяла лястовица". При мен повечето са за връчване на "Златен скункс". Гала няма такъв и мисля, че мога да й връча един за цялостно творчество като коректив. Но може би най-добре и двете награди, за да й напомнят и да я държат будна. "Скунксът" е критерий до колко човек има чувство за хумор“, коментира наградите, които връчва водещият.

На „Вие“ или на „ти“ при разговор с непознат

„Зависи от човека дали е по-възрастен от мен. Възпитанието ми изисква да го заговоря на „Вие“. Но от друга страна и със сина ми дори говоря понякога на „Вие“, а той е на година и 9 месеца. Той е палаво момченце и когато трябва да му се скарам, се обръщам към него като „Господин Ваклинов“. В този контекст действа по-императивно и е по-подходящо обръщението“, споделя мнението си Боби.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Забраненото шоу на Рачков“ за актуални новини. Епизоди от предишни сезони на предаването можете да откриете в "Забраненото шоу на Рачков” във Vbox7.com и в NOVA PLAY.