Форматите “Един за друг“, „Като две капки вода“, „Hell’s Kitchen България“ и сериалите „Лъжите в нас“ и „Братя“ превземат безкомпромисно телевизионния ефир през пролетта

NOVA ще предложи на българската аудитория впечатляваща телевизионна програма през пролетта. Медията отново ще изненада с амбициозни и първокласни продукции. От февруари зрителите ще имат възможност да се насладят на богато разнообразие от хитови формати и да бъдат в компанията на звездни артисти, любими водещи, популярни личности и забележителни риалити участници. Като доказан продуцент на българско серийно кино, NOVA продължава традицията да подкрепя качественото филмопроизводство с два авторски сериала – премиерната българска продукция „Лъжите в нас“ и четвъртия сезон на криминалната драма „Братя“. В следващите три месеца в телевизионния праймтайм ще се отличат риалити форматът „Hell’s Kitchen България“, най-романтичното предаване „Един за друг“ и юбилейното издание на шоуто за звездни преобразявания „Като две капки вода“. 

Юбилейното десето издание на „Като две капки вода“ открива пролетния телевизионен сезон на 14 февруари, точно в 20:00 ч., с неповторимите Димитър Рачков и Герасим Георгиев – Геро, които за първи път ще си партнират като водещи. Певиците Алисия, Есил Дюран, Крисия, Мариана Попова и актьорите Александър Сано, Дарин Ангелов, Краси Радков, Моню Монев и Руслан Мъйнов ще завладеят сцената на шоуто и ще дадат всичко от себе си, за да спечелят сърцата на зрителите със своите звездни превъплъщения.

Най-романтичното и позитивно предаване в българския телевизионен ефир „Един за друг“ се завръща с трети сезон, изпълнен с много любов и добро настроение, на 17 февруари в 20:00 ч. В емоционалната надпревара ще се включат нови 13 интригуващи двойки, готови да тестват силата на любовта си и да докажат, че заедно могат да постигнат всичко. Плътно до тях застава усмихнатият водещ с неповторимо чувство за хумор Емил Чолаков, който ще ги придружи във всички изпитания и ще бъде свидетел на техните нови емоции.

Сериалите на NOVA стартират на 22 февруари. Семейната драма „Лъжите в нас“ ще направи своя дебют в телевизионния ефир в 20:00 ч. с драматичната история на заможната фамилия Шейтанови, белязана от болезнени събития и непростими тайни. Миналото ще застигне героите неусетно и ще ги изправи пред тежки избори, мъчителни истини и душевни терзания. Харизматичните актьори Емил Марков, Радина Думанян, Диана Димитрова, Орлин Павлов, Владимир Пенев, Ирен Кривошиева, Васил Бинев, Йоана Буковска-Давидова, Мария Сотирова, Милена Аврамова, Дарин Ангелов, Свежен Младенов и др. ще вдъхнат живот на многопластовите персонажи. В 22:30 ч. с четвърти сезон се завръща криминалната драма „Братя“. Зрителите ще разберат как ще се промени светът на героите на Христо Шопов, Владимир Михайлов, Йоанна Темелкова, Алекс Иванов, Искра Донова, Лора Христова, Мартин Димитров, Тигран Торосян, Тодор Танчев, Стела Ганчева и др. Към силния актьорски състав на продукцията се присъединява и талантливата актриса Неда Спасова. Каква роля ще изиграе образът й в живота на останалите герои и пред какви нови предизвикателства и обрати ще трябва да се изправят те, предстои да стане ясно съвсем скоро.

Кулинарното острие шеф Виктор Ангелов дава начало на четвъртия сезон на горещия риалити формат Hell’s Kitchen България на 25 февруари от 21:00 ч. „Кухнята на Ада“ ще потърси тайната в детайлите с талантливи, колоритни и жадни за победа участници. По пътя към първото място и голямата награда от 100 000 лв. те ще демонстрират своите умения и креативност в оригинални кулинарни предизвикателства. В новия сезон зрителите ще видят повече обучения на участниците и един по-благосклонен шеф Ангелов. Предизвикателствата към отборите често ще се случват извън познатата кухня, но какви ще са те, къде ще се провеждат и наистина ли Шеф ще е добър, ще разберем тази пролет.

В допълнение на богатата и разнообразна програма в праймтайма през пролетта, NOVA ще продължи да предлага актуална и качествена информация в Новините на NOVA и актуалните предавания. Уникално съдържание може да бъде открито и във всички телевизионни канали, радио станции, уебсайтове, дигитални платформи и печатни медии на Нова Броудкастинг Груп.

Не пропускайте пролетния телевизионен сезон в ефира на NOVA и платформите на Нова Броудкастинг Груп.

За Нова Броудкастинг Груп

Нова Броудкастинг Груп e една от най-големите мултиплатформени медийни и технологични компании в България, част от водещия телекомуникационен и медиен оператор в Югоизточна Европа Юнайтед Груп. Развива се изключително динамично и предлага на клиентите и партньорите си голямо разнообразие от телевизионни канали, радио станции, уебсайтове, дигитални платформи и печатни медии. Политематичният телевизионен канал NOVA е новатор в програмирането и пионер в налагането на много международни формати у нас. Подкрепата на българските филми и сериали се превърна в запазена марка на компанията. „NOVA подкрепя българските филми“ е дългосрочна стратегия за развитие на качествени филмови продукции на всички платформи – телевизия, кино, интернет.