Отпадналият участник признава, че гладът го е извадил от зоната но комфорт и не е успял да се контролира

Ландшафтният дизайнер Димитър Куков стана едно от най-коментираните лица в новия сезон на хитово предаване „Игри на волята: България“ и това се дължеше на пиперливия му език и бруталната откровеност. Признава, че се вбесява от лицемерието, тривиалните разговори и големите мъжкари. Отпадналият участник е гост в студиото на „На кафе“, където прави своята равносметка след едно забележително и достойно представяне в екстремното риалити.

„Не тая лоши чувства към никого и цялостното изживяване беше изключително като емоция. Нямам никакво напрежение нито към Гената, нито към друг от съплеменниците ми. Играта е уникална и я пожелавам на когото е възможно да му се случи. Емоцията и нещата, които изживяваш са феноменални“, разказва пред Гала отпадналият участник.

Безстрашните запазиха племето си цяло за втора поредна седмица в “Игри на волята: България”

„Активен фен съм на предаването от миналата година. Страшно много виках на битките пред телевизора. Уникално е като атмосфера дори и пред малкия екран. Пуснах си кандидатурата на шега. Попълвах анкетата три дни, тъй като беше много дълга и прикачих две снимки. Дори не пуснах видео. Изненадаха ме на по-късен етап и ми сбъднаха мечтата. Трябваше да поплувам малко повече преди това, тъй като не съм много добър във водните битки. Карах повече и колело, за да си вдигна издръжливостта, тъй като вътре изпитанията са много тежки. Ще призная, че се бях надценил физически“, разказва Димитър.

За взривоопасния му характер

„Гърмежи имаше непрекъснато в предаването. Но гладът ме извади от зоната на комфорт. Да не ям повече от три дни, това ми се видя като нещо много много тежко и ми се отрази. Ставам друг човек когато съм гладен и не мога да се контролирам. Но имаше и причини да избухвам, тъй като аз обичам да си отстоявам позицията, особено когато някакви неща се подхвърлят под масата. Мисля, че не е имало нещо конкретно като случка между мен и Генчо, но всички видяха, че съм конкуренция в предаването. Не се занимавах с коалиции, за да стигна по напред и останалите усетиха, че съм индивидуален играч. Това по някакъв начин ги притесни и се превърнах в първата мишена. Реших, че ще си играя играта и няма да цепя басма на никого. Без никаква причина по голямата част решиха да последват главатаря. Обърнаха ми гръб без причина и това никак не беше приятно, но се превърна в добър урок, през който преминах“, коментира Куков горещата връзка между глада и скандалите в риалитито.

Гайтанов: В „Игри на волята: България“ влязох единствено със знанието как да хващам раци

За падането на маските в риалитито

„Определено вече се вижда падането на маските. В началото всички бяха сдържани и прикрити. Играеха играта, но не бяха откровени. Никой не сподели, че вижда някакъв проблем. В началото беше важно да се стиковаме като племе. Не се получиха разговорите ми с останалите и това бе причината за ескалацията и да стана по-рязък с тях. Видях неприятно отношение и това обърна и моята игра. Играта позволява да се играе по всякакъв начин и аз уважавам това. Реших да съм възможно най-чистата форма на себе си и исках да премина през всичко като изживяване. Имах брутални асансьори като емоции, но това е незаменимото от цялото преживяване в играта.“

Куков: „Игри на волята: България“ се оказа десетократно по-силно като емоция

За реакциите на близките и приятелите

„Преди да вляза в предаването близки и приятели се събраха без да ми казват и ми написаха послания. Дадоха ми амулет, който да ми носи късмет. Нямаше опити да ме спират, но това ми помогна да се видя отстрани. Работя в тази насока, да не си изпускам нервите. Подкрепиха ме изцяло и повече са позитивите. Смятам, че играх честно и достойно играта. Ако бях в друго племе, може би нещата щяха да са различни. Не са това моите хора и затова се случи отцепването ми. Реших да се пусна по течението и сам да си водя битките и на Арената, и в социалната среда. Браво на екипа на предаването, които си свършиха перфектно работата и успяха да изкарат всичко като палитра от мен“ признава емоционалният участник.

„Когато излязох моментално си поръчах няколко неща и не спрях да ям. Уникален експеримент е този с глада и успя да ме върне към едни смислени неща. Сега започнах отново да ценя храната", разкрива емоциите си Куков.

Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на формата.