Непобедимите номинираха комплексните играчи Георги и Елица

Мъже срещу мъже и жени срещу жени се изправиха в изтощителна номинационната битка между Безстрашни и Супергерои в “Игри на волята: България”. В различни рундове двете племена изпращаха играчи на Арената, които да покажат своята сила, хитрост и пъргавина. Първи заветните 8 точки, нужни за победа, достигнаха Безстрашните, което съхрани племето им цяло за втора поредна седмица.

ГАЛЕРИЯ: "Игри на волята: България" - сезон 4 на 22 септември

Различни стратегии изпробваха Супергероите и дори обърнаха играта за момент, но на финала победата им се изплъзна. Касим демонстрира неподозирани качества, които изненадаха всички състезатели, а черната нинджа Гого доказа, че не се страхува от нищо. Въпреки усилията им, сините ще трябва да открият своите карти един пред друг и да изпратят двама играчи в елиминационна битка.

Гайтанов: В „Игри на волята: България“ влязох единствено със знанието как да хващам раци

Предишната вечер Непобедимите продължиха своите конфронтации и на племенния съвет пред водещата Ралица. Стратегията да номинират силни и комплексни играчи, които да се върнат обратно,  за да запазят племето силно, беше защитена от повечето съотборници. В битка за спасение те изпратиха Елица, която постави любовта си пред племето, а капитанът Георги беше изправен пред дилема, породена от равенството в гласовете между него и Веселина. Решаващият глас беше негов, а той прецени да се бори на Арената рамо до рамо с Елица.

Резервите отстраниха Иван Гайтанов от “Игри на волята: България”

Кого ще номинират Супергероите? Ще сработи ли стратегията на Непобедимите да изпратят силни играчи на Арената? Саботирала ли е Мирослава племето си? Кои двама играчи ще се спасят и кои ще се изправят един срещу друг в елиминационна битка? Кой ще напусне “Игри на волята: България” - разберете утре в 21:00 ч. по NOVA.

Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на формата.