Гледайте екшън комедията от 22.00 ч. тази неделя по NOVA

Забавната комедия ни пренася в Лос Анджелис, където меланхоличната Одри (Мила Кунис) и енергичната и леко откачена Морган (Кейт МакКинън) са най-добри приятелки от много години. След като разбира, че бившият й е агент на ЦРУ, Одри се отправя на европейско приключение, за да достави пратка, завещана й от него. Разбира се, Морган ще я придружи за подкрепа и така двете ще се окажат в окото на международен скандал с много престрелки и преследване из някои от най-красивите европейски градове – Прага, Париж, Будапеща и Амстердам.

Все по-уверената употреба на оръжия, задълбочаващото се добро настроение на Морган и подкрепата от чаровния британски агент Себастиан, в крайна сметка ще ги накарат да кандидатстват за постоянна работа в Разузнаването. Въоръжени само с умовете си, двете момичета ще оцеляват сред търсещи ги шпиони и двулични агенти, но същевременно няма да загубят и капка от хумора си. След няколко събития, от които успяват да се измъкнат, момичетата започват все повече да харесват новия си живот на шпиони и натрупват умения. 

Екшън филмът, заснет в стил Бонд, на режисьорката и сценарист Сузана Фогел, е комбинация от най-добрите съвременни комедии със закачливи реплики и автентичен хумор. Лентата събира някои от най-популярните холивудски звезди – Мила Кунис, Кейт МакКинън, Сам Хюгън, Джъстин Теру и Джилиан Андерсън.

Не пропускайте вълнуващата развръзка на лентата "Бивш под прикритие" тази неделя от 22.00 ч. по NOVA