Талантливи участници поставиха тази вечер журито пред най-трудния му избор досега

За трета поредна седмица Софи Маринова, ТИТА, Виктор Калев и Дони бяха поставени пред поредния сложен избор кои два отбора да продължат напред в музикалното приключение „Звездите в нас“. Участниците в петте отбора демонстрираха изумителен талант при имитациите на своите идоли – Дейвид Ковърдейл, Шакира, ТИТА, Бруно Марс и Селин Дион, но напред към следващия етап продължиха само имитаторите на Бруно Марс и Селин Дион. Зрителите на NOVA видяха на сцената завършени изпълнители, част от които познават и от други музикални формати на медията.

ГАЛЕРИЯ: "Звездите в нас" - на 25 септември

„Показаха се много имитаторски и актьорски заложби. Днес определено сме много щастливи, но ни беше най-трудната вечер досега“, сподели Виктор Калев преди да обяви решението на журито, а Дони допълни, че най-логично би било журито да използва правото си да допусне трети отбор, но предпочита да задържи последната си такава възможност за следващите предавания.

Журито се възползва от първото изключение да допусне трети отбор до следващия кръг на „Звездите в нас“

Отбор „Бруно Марс“ и отбор „Селин Дион“ впечатлиха журито с невероятни изпълнения, страхотни превъплъщения в образите, сценично поведение и отборен дух. „Предадохте ни емоцията, която носи Бруно Марс! Бяхте страхотни!“, сподели развълнувана ТИТА след изпълнението на отбор „Бруно Марс“ в състав Стивън, Иван и Християн. Трите момчета впечатлиха и със завидни танцови умения, присъщи на Бруно Марс. След изпълнението на „The Power Of Love“ на Селин Дион, изумителните гласове на Пламена, Никола и Милена вдигнаха журито и цялата зала на крака. „Пронизахте ме в сърцето! Не знам какво повече да кажа - докоснахте душата ми, сърцето ми, все едно слушах Селин Дион!“, каза Виктор Калев след представянето на двете дами и единия мъж в отбора. 

Тита: „Звездите в нас“ е възможност да се докосна до много талантливи хора

Първи под прожекторите излязоха участниците в отбор „Дейвид Ковърдейл“ - Атанас, Константин и Шеки успяха да разтърсят залата с много рок. След тях на сцената излязоха отбор „Шакира“, в който Мартина, Адриана и Моника плениха всички с чар и танци. За изненада на самата ТИТА в третата имитация за вечерта тя видя себе си. Певицата не скри вълнението си и не пропусна да похвали Памела, Нели и Теодора, които се превъплътиха в нейния образ и изпълниха хита „Антилопа“.

Добрин Векилов–Дони, жури в шоуто „Звездите в нас“: Взискателен съм към таланта

Кои ще бъдат следващите пет звезди, които претендентите ще имитират на сцената? Ще реши ли журито този път да използва правото си да допусне три отбора до следващия кръг? Кой ще отпадне и кой ще продължи напред? – разберете следващата неделя от 20:00 ч. по NOVA.

Фото кредит: NOVA/Красена Ангелова

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Звездите в нас“.