Непобедимите останаха на последното място в номинационната битка

След тежка загуба на Арената на “Игри на волята: България” Непобедимите станаха първото номинирано племе за тази седмица. Непобедими, Безстрашни и Супергерои трябваше да пренесат по петима играчи с главата надолу през трудно трасе с множество препятствия, за да съберат кубове, които да подредят във финалния пъзел. Червеното племе изоставаше през цялото време и дори не успя да достигне до последния елемент, което ще ги срещне с водещата Ралица Паскалева на съвет.

ГАЛЕРИЯ: "Игри на волята: България" - сезон 4 на 5 октомври

Стратегията на Супергероите в играта и разпределението на позициите се оказаха печеливши за тях. Те започнаха с преднина още от самото начало, която успяха да съхранят до финала на битката, в която триумфираха. Сините подредиха финалната кула от кубове много преди някое от другите две племена да е достигнало до този елемент, последвани от Безстрашните, които завършиха на второто място.

Арената от “Игри на волята: България” се пренася в Сердика Център този уикенд

След битката Непобедимите определиха Звезделина като причина за тяхната загуба, защото оплакването ѝ по трасето ги е забавило. По-рано през деня обилната порция, която Георги получи на Дивата река, нажежи страстите в червеното племе. Колкото по-гладни ставаха съплеменниците му, толкова повече се ядосваха на избраното от него предимство. Храната и размерът на порциите се превърнаха в причина за спорове и на Стопанството, където Алекса открито конфронтира Илиян, а двете коалиции в Супергероите отново се обърнаха една срещу друга.

Фейгин извоюва с кръв победата в капитанската битка в “Игри на волята: България”

Кого ще номинират Непобедимите? Кое племе ще триумфира във втората номинационна битка и ще се запази цяло? Ще продължат ли неразбирателствата за храна между състезалите? Какви неочаквани обрати са подготвили на зрителите “Игри на волята: България” ще разберете тази вечер в 21:00 ч. по NOVA.

Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на формата.

Екстремното приключение "Игри на волята: България" продължава да търси най-смелите и решителни българи – предизвикай себе си в неподозирани изпитания за ума и тялото и се запиши на кастинг за следващия сезон на www.nova.bg/igri.