Гледайте комедиите "Падингтън 2" от 13.00 ч. и “Ченгето от Бевърли Хилс 2” от 15.00 ч. тази събота по NOVA

Много смях и екшън, невероятни приключения и неочаквани обрати очакват зрителите с филмите в съботния следобед по NOVA. От 13.00 ч. мечето, превърнало се в любимец на няколко поколения, се впуска в нови невероятни приключения в премиерната комедия “Падингтън 2”. 

В продължението на един от най-обичаните семейни филми Падингтън е щастливо устроен със семейство Браун в Лондон. Там той е популярен член на обществото, пръскайки радост и мармалад навсякъде, където отиде. Докато търси перфектния подарък за 100-ния рожден ден на леля Луси, Падингтън вижда великолепна панорамна книга в магазина на г-н Грубер и се заема с множество странни работи, за да я купи. Но когато книгата бива открадната, Падингтън е обвинен за нейната кражба и семейство Браун ще са отговорни за разкриването на крадеца, който е майстор на дегизировката…

През 1958 година Майкъл Бонд издава книгата “Мечето Падингтън”, която е продадена в над 35 милиона екземпляра, защото спечелва сърцата на читателите с невероятно забавните преживявания на своя герой. В началото на нашето хилядолетие режисьорът и сценарист Пол Кинг решава, че е крайно време да претвори книгата и в пълнометражен филм, а след неговия успех започва работа по продължението и на бял свят се появява “Падингтън 2”. Хю Боневил също се завръща в своята роля във втората част, а забележителното звездно допълнение в актьорския състав е Хю Грант, който ще се превъплъти в злодей.

Кино маратонът продължава в 15.00 ч. с Еди Мърфи, който отново се превъплъщава в един от най-популярните си образи на полицай Аксел Фоли под режисурата на Тони Скот в продължението на хитовата комедия “Ченгето от Бевърли Хилс 2”. се Фоли се завръща там, където не му е мястото. Той минава под прикритие в дивия свят на южна Калифорния, където отприщва своя арсенал от огнева мощ и скорострелни импровизации срещу международна група за контрабанда на оръжие и муниции…

Не пропускайте развръзките в комедиите "Падингтън 2" от 13.00 ч. и “Ченгето от Бевърли Хилс 2” от 15.00 ч. тази събота по NOVA.