Гледайте фентъзи-екшъна тази събота от 22.00 ч. в ефира на NOVA

Андрю Гарфийлд и Ема Стоун се завръщат тази събота от 22.00 ч. по NOVA във вълнуващото продължение за един от най-популярните и разпознавани комиксови герои. Зрителите ще могат да видят следващия етап от историята за Питър Паркър във филмовата премиера на "Невероятният Спайдърмен 2“, която отново е под режисурата на Марк Уеб, познат и от работата си върху номинирания за Златен глобус филм "500 дни назад и напред". Зашеметяващите гледки, изключителни 3D ефекти и въздушни акробатики са повече от впечатляващи в лентата, в която Андрю Гарфийлд и Ема Стоун са главните герои във вълнуващото продължение в една от най-популярните комиксови истории. 

За Питър Паркър е страхотно да си Спайдърмен. Той вече е свикнал с новото си амплоа и е превъзмогнал вътрешната си борба, която го разтърсваше в предишния филм. Даже вече изпитва удоволствие да лети между небостъргачите и да прекарва повече време с любимата си Гуен.

Но да бъдеш Спайдър-мен си има своята цена: само той може да защити жителите на Ню Йорк от страховитите злодеи, които застрашават града. С появата на Електро (Джейми Фокс), Питър трябва да се изправи срещу враг много по-могъщ от самия него. При завръщането на стария му приятел Хари Озбърн (Дейн ДеХаан), Питър ще осъзнае, че всички негови врагове имат едно общо нещо: ОзКорп.

Сред останалите известни имена в "Невероятният Спайдърмен 2" са една от иконите на американското кино Сали Фийлд и Джейми Фокс, който убедително изиграва образа на най-непредсказуемия и опасен враг на Питър - Електро (Макс Дилън). 

Ще успее ли Спайдърмен да предотврати гибелта на Ню Йорк? Не пропускайте развръзката в „Невероятният Спайдърмен 2“ тази събота от 22.00 ч. по NOVA.