Гледайте „Хотел Трансилвания 3: Чудовищна ваканция“ от 13.00 ч. и „Мистерията на къщата с часовника“ от 15.00 ч. тази събота по NOVA

Забавен и вълнуващ киноследобед очаква зрителите на NOVA тази събота.

Премиерната лента „Хотел Трансилвания 3: Чудовищна ваканция“ ще пренесе зрителите на луксозен круизен кораб, където град Дракула и неговото щуро семейство от чудовища най-накрая ще си вземат заслужена почивка от грижите, които полагат за хотела. Глутницата се наслаждава на идиличното пътуване, отдавайки се на куп луксозни забавления, които круизът може да им предложи, включително чудовищен волейбол, екзотични екскурзии и затвърждаване на лунния тен. Въпреки това мечтаната ваканция скоро ще се превърне в кошмар, след като Мейвис научава, че Драк се е влюбил в мистериозния капитан на кораба Ерика и разбира, че тя крие опасна тайна, която може да унищожи всички тях.

 

 

По-късно от 15.00 ч. семейната лента на режисьора Ели Рот ще разкаже историята на Луис Баранвелт, който след като остава сирак, отива да живее при мистериозния си чичо Джонатан Барнавелт. С изненада Луис установява, че Джонатан всъщност е магьосник. Къщата, която обитава, в миналото е принадлежала на двойка, отдадена на черната магия. Преди да починат, те скрили часовник в стените на къщата, който може да провокира края на света.
А мисията на Луис и Джонатан е да намерят часовника, преди да стане твърде късно…

Не пропускайте „Хотел Трансилвания 3: Чудовищна ваканция“ от 13.00 ч. и „Мистерията на къщата с часовника“ от 15.00 ч. тази събота по NOVA.