Не изпускайте последните епизоди на семейната сага от понеделник до петък в 20:00 ч. по NOVA

Наситен с разтърсващи обрати и сложни житейски избори за героите ще бъде финалът на „С река на сърцето“ по NOVA. Последните пет епизода на семейната сага предстоят всеки делничен ден точно в 20:00 ч., а напрежението и емоциите ще достигнат връхната си точка в голямата развръзка в края на седмицата. Предизвикателствата и изненадите започват с факта, че доказателствата, с които Тополска (Мартина Апостолова) разполага срещу Даниела (Анастасия Лютова) по случая с майка й Цвета Лозанова, губят все повече тежестта си. Адвокатката вече застрашава всички от Бонония с поведението си, а ситуацията постепенно излиза извън всякакъв контрол и въпросът не е дали, а кой ще пострада.

Анастасия Лютова: Ако душата тежи 21 грама, то и талантът сигурно тежи толкова

Междувременно Петър (Александър Сано), Вяра (Луиза Григорова-Макариев) и Мики (Яна Маринова) придвижват плана си за сделка с Васович (Игор Ангелов). Размяната на заложниците предстои да се случи на ничия земя, но на пътя им се изпречват все повече проблеми. Мики ще бъде принудена да действа в критичен момент, който ще бележи живота й завинаги.

Лазар (Христо Петков) ще се притече на помощ не само на брат си, но и на Тополска, за която проблемите не свършват и я правят все по-безсилна. Докато опитва да спре Сома (Пламен Манасиев), духовникът ще бъде принуден да направи невъзможен избор между правилно и грешно.

План за бягство и тежки обвинения в „С река на сърцето“

Петър най-накрая ще получи следа и ще потърси Боряна (Йоанна-Изабелла Върбанова) извън страната, но ще успее ли да я открие и да изпълни личната си мисия?

Връзката на Борис (Александър Димов) и Петя (Цветина Петрова) е пред разрив, а младият Бонев стига все по-близо до истината за миналото на семейството си. Но дали е готов да се изправи пред отговорите, които ще получи, или те ще го тласнат към нови саморазрушителни действия?

Изненадващи новини и шокиращи разкрития в „С река на сърцето“

Междувременно в семейството на Вяра най-накрая се прокрадва лъч светлина. Може ли травмата на Митко от отвличането да се окаже по-силна от обичта? Предстои й да вземе едно наистина трудно и емоционално решение.

Не пропускайте да разберете каква е вълнуващата съдба на героите на семейната сага „С река на сърцето“ във финалната седмица от понеделник до петък в 20:00 ч. по NOVA.

Не пропускайте да разберете какви предизвикателства очакват още героите в семейната сага „С река на сърцето“ тази вечер в 20:00 ч. по NOVA.

Следете всичко за новия сериал на NOVA „С река на сърцето“ на Facebook страницата и Instagram профила на продукцията.