Гледайте новия епизод на "Черешката на тортата" от 20.00 ч. по NOVA

В четвъртък кухнята се превръща в сцена за младата актриса с рок в кръвта Мартина Пенева, чийто баща е фронтменът и вокал на Б.Т.Р - Наско. В своята вечер в "Черешката на тортата" тя ще събере Изтока и Балканите, с амбициозно и интернационално меню, което ще даде простор на артистичната й душа. За Мартина ще бъде важно храната да бъде споделена, а приготвянето й ще е комбинация от познати рецепти и предизвикателства. Според домакинята никой не е по-голям от хляба и чесъна, които задължително присъстват на масата.

Заявка за най-вкусен тиквеник от Лора Добрева в „Черешката на тортата“

Менюто на младата актриса е съставено от ливанска салата фатуш и домашно приготвени разядки, придружени от замесена от Мартина балканско-италианска фокача. Основното ще са бавно готвени телешки бузи, върху канапе от тиквено пюре. Десертът ще е печени круши с маскарпоне, гарниран със сок от мента.

Мус от сьомга и десерт със зеленчуци от Йордан Кисимов в „Черешката на тортата“

Ще изпита ли сценична треска младата актриса посрещайки гостите и как ще я потуши? Какъв неочакван коз ще изкара Мартина от ръкава си и какви интересни разговори предстоят на масата? Ще оценят ли гостите артистичното меню, поднесено им от Мартина и каква изненада е подготвила за участниците в кулинарното риалити, гледайте тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Още интересна информация за „Черешката на тортата“ може да откриете във Facebook страницата на предаването.

Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY след излъчването им в ефир.