Гледайте новия епизод на "Черешката на тортата" от 20.00 ч. по NOVA

Тази сряда вечер  дъщерята на журналиста Мира Добрева – Лора ще бъде домакин в „Черешката на тортата“. Тя е инфлуенсър, занимава се с дигитален маркетинг, работи в рекламна агенция и посреща гостите в уютния дом на майка си. Ще сподели ли повече информация за звездното си семейство срамежливото и стеснително момиче и какви са хобитата и предпочитанията й?

Мус от сьомга и десерт със зеленчуци от Йордан Кисимов в „Черешката на тортата“

Лора ще си постави висока летва да приготви вкусна храна с италиански привкус. Младата жена приготвя крем супа от целина и лешници, с крутони от ябълка. За предястия ще сервира на гостите си брускети, аранжирани с крема сирене, прошуто и печени смокини. Основното ястие ще е пилешко филе, с гарнитура картофи и моркови. Десертът ще е тиквеник, приготвен по рецепта, научена от баба й.

Балансирано меню със скариди и райски ябълки с Албена Танева в „Черешката на тортата“

Оказва се, че Лора е посещавала интензивен курс по готварство, но естествено повече рецепти, които е научила са от баба й и майка й. Младата жена избира за вечерята семпли, но вкусни ястия, които вече е приготвяла, а не залага на експериментите, специално за кулинарното предаване. Ще има ли гафове в кухнята, ще изпадне ли в паника домакинята и как ще излезе от затрудненото положение, предстои да видим в епизода тази вечер.

Ще оценят ли гостите тиквеникът, който Лора даде заявка, че приготвя най-добре? Каква изненада е подготвила за гостите си и как ще оценят представянето й, гледайте тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Още интересна информация за „Черешката на тортата“ може да откриете във Facebook страницата на предаването.

Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY след излъчването им в ефир.