Гледайте новия епизод на "Черешката на тортата" от 20.00 ч. по NOVA

Запомнящ се финал на седмицата ще сложи Ангелин Балсамаджиев – сценарист в предаването „На кафе“ и писател. Наследникът на Иван Балсамаджиев ще демонстрира страхотно чувство за хумор и кулинарни умения. Той отваря артистичния си дом за гостите си и се впуска в сътворяване на магия в кухнята. Менюто му за вечерта не е самоцелно, а следва тънка червена линия, която проследява корените му и местата, на които се е чувствал добре. Целта на сценаристът е да представи себе си чрез храна.

Артистично жонглиране между Източна и Балканска кухня от Мартина Пенева в „Черешката на тортата“

Вечерта стартира с две троянски разядки, интерпретация на шопска салата и сръбски ущипци, гарнирани със зрял фасул бамбал, и то в големи количества. Основното ястие ще е свински джолан, който ще остави гостите без думи. Десертът ще е цедено кисело мляко със сладко от смокини, набрани и консервирани лично от домакина.

Заявка за най-вкусен тиквеник от Лора Добрева в „Черешката на тортата“

Вечерта и изненадата на Ангелин ще хвърли компанията в океана на спомените и емоциите за звездните им родители, и истински ще ги трогне до сълзи. Каква изненада е подготвил за гостите си домакинът и кой ще грабне плакета тази седмица, гледайте тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Още интересна информация за „Черешката на тортата“ може да откриете във Facebook страницата на предаването.

Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY след излъчването им в ефир.