Гледайте новия епизод на "Черешката на тортата" в понеделник от 20.00 ч. по NOVA

Броени дни преди старта на най-вълнуващото кулинарно шоу Hell’s Kitchen петима от прекрачилите Кухнята на Ада влизат в Рая на „Черешката на тортата“. Победителят в Hell’s Kitchen – сезон 1 Дани Спартак, шампионката по зрителска любов, сребърната медалистка от последния сезон Виктория Зайкова, италианският възпитаник и победител в сезон 3 Реджеп Бадев, лицето на германската школа и победител в сезон 4 Валентина Вълкова и момичето, волно като ирландски танц – шампионката от сезон 2 Веселина Чилева ще влязат в ожесточена битка за плакета.

Истинско пернато забавление, в менюто и извън него, от Джулиана Гани в „Черешката на тортата“

Първият домакин в седмицата на победителите ще бъде Дани Спартак, който ще заложи на традиционно меню, с подбрани продукти и специални маринати.

Той ще сервира на гостите си с разядка с печени чушки с маслини и овче сирене, апетитна салата с булгур, чери домати, краставици и пресен лук, мариновани свински ребърца с гарнитура от сладки картофи и морковена торта с ананас и орехи. Дани няма да пропусне да сервира и неочаквана вкусна изненада на своята компания.

Тиквен разкош за десерт от Калина Крумова в „Черешката на тортата“

Какви са очакванията на шампионите от Hell’s Kitchen за предстоящия пети сезон на риалитито и какви забавни спомени и разтърсващи емоции от шоуто ще споделят пред камерите, гледайте този понеделник от 20.00 ч. по NOVA.