Гледайте новия епизод на "Черешката на тортата" от 20.00 ч. по NOVA

В петък в епизода на „Черешката на тортата“ Джулиана Гани отваря сърцето и дома си, като посреща звездната компания в Пловдив. Малко преди раждането на своето второ дете, моделът и инфлуенсър ще постави запомнящ се финал на седмицата и ще покаже кулинарните си способности. Тя ще смае компанията с богато меню на калории, въпреки че гостите очакват от нея диетична храна.

Тиквен разкош за десерт от Калина Крумова в „Черешката на тортата“

Джулиана ще замеси интересна памук погача и е планирала два вида разядки. Топлото предястие е пълнени чушки с булгур и телешко месо и втора вариация на пълнени чушки с козе сирене. Моделът ще се възползва от помощта на половинката си и ще шокира с избора си на основно – пуйка, пълнена с…пиле. Десертът е наречен от домакинята „Шоколадово чудо“ и е микс от кекс, брауни и мъфин.

Бързо, лесно и забавно меню от Антон Стефанов в „Черешката на тортата“

Нейна цел ще бъде всички да се забавляват, затова изненадите ще са повече от една и ще започнат още на масата. Какво пернато забавление е подготвила домакинята и по какъв начин ще провокира компанията да покаже повече от себе си и в чии ръце ще отиде плакета тази седмица?

Не пропускайте да разберете в епизода на „Черешката на тортата“ тази вечер от 20:00 ч. по NOVA.

Още интересна информация за „Черешката на тортата“ може да откриете във Facebook страницата на предаването.

Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY след излъчването им в ефир.