Гледайте новия епизод на "Черешката на тортата" от 20.00 ч. по NOVA

В четвъртък в епизода на „Черешката на тортата“, на кулинарния терен излиза Калина Крумова. Дамата е с опит в журналистиката, политиката и областта на PR, но в момента се фокусира върху развитието на децата и младежите. Тя не е най-големият почитател на здравословната храна, затова е решила да приготви разнообразно и пищно меню. Калина посреща гостите си в своя втори дом, мястото където се занимава с децата.

Бързо, лесно и забавно меню от Антон Стефанов в „Черешката на тортата“

Домакинята ще прекара няколко часа в готвене в кухнята, където ще приготви свежа салата, но няма да се лиши и от традиционна българска туршия. Ще поднесе на гостите си няколко разядки, едната на млечна основа, а друга базирана на чуждестранна кухня, но съпроводени от прясно замесена питка. Основното, с което ще изненада гостите си е вариант на чили кон карне, а десертът ще е тиквен разкош.

Традиционно българско меню с модерен привкус с Димана Мирчева – DIA в „Черешката на тортата“

Домакинята няма да скрие, че е амбициозна и има план за перфектното протичане на вечерята. Плътната програма от храна и изненади, разговорите за политиката и личния живот на Калина, обаче, ще успеят да предизвикат напрежение и искри между нея и някои от гостите.

На финала на вечерта гостите ще получат индивидуални подаръци от домакинята и изненада, която ще ги просълзи. Какви ще бъдат те и ще получи ли тя подобаваща оценка за цялостното си представяне, гледайте този четвъртък от 20.00 ч. по NOVA.

Още интересна информация за „Черешката на тортата“ може да откриете във Facebook страницата на предаването.

Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY след излъчването им в ефир.