Тази вечер точно в 20:00 часа ще бъде даден стартът на благотворителния мини сезон „Като две капки вода за всяко дете“, който NOVA реализира съвместно с УНИЦЕФ

След броени минути на сцената ще излязат осем звездни участници и техните малки дуетни половинки. Сега се включваме от студиото, където ни очакват водещите на формата – Ани Салич, Димитър Рачков и Герасим Георгиев – Геро.

ШОУТО НА ЖИВО ГЛЕДАЙТЕ ТУК 

Благотворителният мини сезон „Като две капки вода за всяко дете“ стартира тази вечер по NOVA

„Предстоят ни три вдъхновяващи вечери. Те са различни не само, защото ще водя с Рачков и Геро, но защото ще подкрепим три каузи, свързани с децата на България. NOVA застана и зад още една кампания на УНИЦЕФ - в помощ на пострадалите деца и семейства от опустошителното земетресение в Турция и Сирия. Всички, които ще излязат на тази сцена и всички, които ще бъдат пред телевизионните екрани ще имат възможност да подкрепят тези четири каузи. Вярвам, че доброто винаги побеждава“, сподели Ани Салич.

ДесиСлава: На едно дете трябва да му дадеш криле, за да полети

„Очаквайте неочакваното. Ще бъде наистина невероятно. Всеки от нашите осем участници ще излезе на сцената в дует с дете! И двамата ще бъдат в един образ, а какви ще са образите, ще бъде изненада. Мога да кажа само че са страхотни и се справят фантастично“, допълва Димитър Рачков.

„Само искам да призова всички да гласуват по време на шоуто, днес, утре и във вторник. Защото с всеки глас, зрителите даряват надежда на хиляди деца и техните семейства, както в България, така и в Турция и Сирия. Сигурен съм, че заедно можем повече и ще съберем нужните средства! Останете с нас и гласувайте!“, апелира Геро.

Всеки, който желае, може да помогне чрез смс-и и за Турция, и за Сирия и по време на благотворителния мини сезон на „Като две капки вода за всяко дете“, които ще се излъчва в следващите три дни.