В специално обособена зона на фестивала цари духът на най-атрактивното риалити в ефира на NOVA

Фестивалът Aniventure Comic Con за аниме, манга, азиатска култура, гейминги, комикси  се завърна отново в София. На събитието присъстваха актьори, участвали в продукции като „Хари Потър“, „Игра на тронове“, „Дедпул“ и превърналият се в абсолютен хит сериал „Wednesday". На специално обособена зона всички любители на риалити формата „Игри на волята“ могат да се срещнат с миналогодишните участници в предаването.

Докато на българското Черноморие се провеждат снимките за предстоящия сезон на „Игри на волята“, част от духа на най-атрактивното риалити се пренесе на Aniventure Comic Con. Посетителите на най-големия фестивал за поп-култура имаха възможност да се срещнат с участници в специално обособена зона на предаването.

„Това е велико преживяване и дори специално съм се облякла по този начин, за да се слея с обстановката и да наподобя дивото. Имаме интересни игри, пъзели, раздаваме автографи, снимаме се с фенове... Преди две седмици част от участниците в четвърти сезон бяхме на Арената и наблюдавахме новите. Не мога да издавам, но ще е много интересно. Всяка година предаването надгражда. Това, което мога да направя, е да ги подкрепям духом, но те изглеждат и физически, и психически много добре подготвени. Ще имат интересно лято“, разказва чаровната участничка от сезон 4 на „Игри на волята“ Мирела.

Според Касим най-важното качество, което трябва да притежават новите участници, за да се справят с игрите, е силната воля.

„Най-важният съвет, който ще дам на новите участници е, да не се отказват пред всяко изпитание. Те ще стават все по-трудни с всяка следваща седмица. Съветът ми е да продължават смело напред, защото знам, че всеки един, който в момента е вътре, има волята да продължава напред. Те трябва да вярват, че могат да се справят с всичко, което им предстои“, е съветът на Касим.

Фестивалът Aniventure Comic Con продължава и днес, като част от програмата са УНИЦЕФ. Те отправят послание към тийнейджърите чрез част от любимите им звезди, а също така ще проведат дискусия с популярни личности по едни от най-важните теми за децата.

По-късно през деня почитателите на атрактивното риалити "Игри на волята" ще могат да се срещнат с още участници от миналогодишния сезон и да премерят сили с победителя Алекса.

През есента по NOVA зрителите ще се насладят както на екстремни битки, така и на красиви гледки, които ще покажат магията на българското Черноморие.

Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на формата.