Новият сезон на любимата семейна комедия стартира на 30 септември от 20.00 ч. по NOVA

Актрисите Лили Сучева и Елена Атанасова гостуваха в студиото на „На кафе“ и разказаха повече за своите героини, които ще влязат в оспорвано, но приятно съревнование в новите епизоди на обичания комедиен сериал.

Елена Атанасова: В новия пети сезон на All Inclusive отново ще бъдем планинари

„Между нас започва едно приятно съревнование. Между моята героиня Марияна и нейната – Албена (Лили Сучева). Предстоят много заплетени истории – двете постоянно ще се съревновават, дори понякога ще стигат до крайности. Но пък те са смешни, защото жанрът на сериала е такъв. Снимахме пети сезон на All Inclusive в село Баня до Банско и беше прекрасно. Мястото е приказно. Когато влизахме в селото, за да снимаме, видяхме, сякаш застанали на пост, едни огромни и красиви щъркели. Това е толкова зареждащо преживяване. Бяха си направили гнезда на всеки стълб и ни гледаха като стражари. Беше много красиво!“, разказва Елена Атанасова.

“All Inclusive” превзема ефирa с много настроение и нови герои

„В началото се притеснявах много на снимачната площадка. Попаднах сред хора, които вече четири сезона бяха снимали заедно. Мисля, че тревогите ми бяха нормални. Но ме приеха толкова топло, че на третия ден се чувствах все едно винаги сме работили заедно. С Ели не бяхме работили заедно преди, но снимахме заедно още в първите два дни. Харесвам много героинята си Албена. Колкото и да е различна от мен, намерих свои черти в нейния характер“, разкрива Лили Сучева.

Още любопитни истории от снимачната площадка на новия сезон на любимата комедия и какво още да очакват зрителите, гледайте във видеото.

Гледайте петия сезон на семейното приключение „All Inclusive“ от 30 септември по NOVA!

Следете всичко за „All Inclusive“ във Facebook страницата и на Instagram профила на сериала.