Олимпиецът и футболният съдия ще влязат в елиминационен двубой

Олимпийската легенда Красимир Дунев и футболният рефер Крум Апостолов влизат в битка за оставане в “Игри на волята” тази вечер от 20:00 часа по NOVA. Дунев беше номиниран от Старейшините, а Крум беше изпратен на елиминационен двубой от Гладиаторите.

Преди битката за елиминация, на Арената ще излязат съюзниците на Краси Дунев и Крум. Те ще се борят един срещу друг за голямо преимущество, което може да помогне на един от двамата номинирани. Важността на предимствата е по-голяма от всякога в сезон 5 на “Игри на волята” и изборът на силен съюзник ще е от ключово значение.

Гладиаторите решиха кого изпращат на елиминация срещу Краси Дунев

Ще успее ли Крум да отстрани легендата Краси Дунев? Или футболният съдия ще последва съдбата на своя най-близък в екстремното риалити Калоян Митов, който беше елиминиран от олимпиеца миналата седмица?

Не пропускайте епизода на “Игри на волята” тази вечер от 20:00 часа по NOVA.

Още интересна информация за „Игри на волята“ може да откриете на сайта на предаването, както и в официалните Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на „Игри на волята“. Официалният подкаст на екстремното риалити “След Игрите” гледайте в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.