Актрисите разказаха повече за своите персонажи в сериала и за взаимоотношенията си „на“ и „извън“ снимачната площадка

Те са едни от любимите ни актриси от малкия екран. В сериала „Алея на славата“ са майка и дъщеря, а в живота добри приятелки. След края на първи сезон на сериала, казват, че новото им семейство ще им липсва.

Арест и отвличане в „Алея на славата“

„Искам да благодарим на всички зрители на нашия сериал. Получаваме стотици невероятни съобщения. За това е бил целият ни труд. За това борбата ни е била половин година – за всяка сцена, за всеки епизод“, споделя Радина Боршош, на която е поверена една от главните роли в сериала. Екранната й майка, актрисата Маргита Гошева също благодари на целия екип. „Когато създаваш нещо с доверие и любов, това се усеща!“, категорична е тя.

Съдбоносни решения в „Алея на славата“

Радина Боршош разказва, че снимките са протекли много интензивно. „Притесняваше ме, че трябва да изиграя толкова добър и амбициозен готвач, каквато е героинята ми Али. Затруднявах се да представя нейното високо самочувствие в кухнята. Благодарна съм на шеф Любен Койчев, който беше моя опора, когато Али стана су-шеф в „Беарнез“ – в ресторанта на героя на Деян Донков. Не успях да стана много добра в готвенето, но се надявам, че успях да придам на Али онова особено самочувствие, което заслужава.“

За ролите на майка и дъщеря в сериала „Алея на славата“

Маргита Гошева и Радина Боршош разказват, че не се познават преди снимките на сериала, но още на кастинга снимат една сцена, която ги разтърсва. „След два три дубъла екипът мълчеше. Попитах какво става?“. Оказа се, че сме точните хора за своите роли.

Повече новини за най-новия български сериал следете на Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Алея на славата“