Тази вечер още един участник ще напусне “Игри на волята” 5 на крачка от финала

На зрелищен номинационен съвет, пълен с обрати и напрежение, ще  станат свидетели зрителите на “Игри на волята” в епизода тази вечер от 20:00 часа по NOVA. Осемте финалисти ще трябва да посочат с гласовете си кой да бъде противникът на Иван Рълев в елиминационната битка. На съвета водещата Ралица Паскалева ще припомни на великолепната осмица, че в сезон 5 на “Игри на волята” никой не е в безопасност и ще обърка плановете им.

Виктория Пенелова: Иска ми се да бях влязла в сезон 6 на „Игри на волята“

Последният оцелял Гладиатор Рълев се жертва по време на първата битка на финалистите, за да спаси своя съюзник Виолета Стайкова. Дали обаче тази вечер тя няма да стане мишена на гласовете на мъжете? След като Мартин Николов - Елвиса спечели имунитет, той е защитен от номинация. Бизнесменът, Благомир Мастагарков, Михаил Кръстев, Момчил Василев и Краси Дунев имат мнозинство и лесно могат да посочат Виолета.

Мартин Николов - Елвиса победи в първата битка на финалистите

От другата страна е коалицията на Виолета, Денислава Велкова и Рълев, която със сигурност ще се опита да изпрати по-слаб противник, който да се изправи срещу зъботехника от Симитли. Вероятната им мишена ще бъде Краси Дунев, който обаче ще бъде любезно предупреден от Елвиса.

Кой ще се изправи срещу Рълев в една от най-тежките битки този сезон?

Не пропускайте епизода на “Игри на волята” тази вечер от 20:00 часа по NOVA.

Още интересна информация за „Игри на волята“ може да откриете на сайта на предаването, както и в официалните Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на „Игри на волята“. Официалният подкаст на екстремното риалити “След Игрите” гледайте в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.

Редактор: Боряна Димитрова