Гледайте новия епизод на любимото кулинарно шоу от 20.00 ч. по NOVA

Тази сряда домакин в „Черешката на тортата“ ще бъде поп фолк фурията Бони. Изпълнителката, съчетала в себе си многобройни таланти, излиза на сцената на кулинарното риалити, за да впечатли зрителите с ефектно готвене, но задължително под музикален съпровод. Домакинята не само ще изглежда като кралица в кухнята, но и ще наложи стила си и върху звездната вечеря, която няма да е в домашна обстановка.

Бюти експертът Виктория Стефан с естетически издържана морска вечеря в „Черешката на тортата“

Атрактивната певица ще предложи на гостите си „Бонина“ салата от чери домати, печени чушки, овче сирене и орехи. Предястието й ще е майсторски приготвено кьопоолу със страчатела, а основното ястие в менюто й ще бъде сготвено на бавен огън. Бони ще заложи на сарми, в глинен съд, кълцано телешко месо и свински ребърца.

Кралицата на купона ще готви с корона и ще бърка по-бързо от миксер, за да влезе в състезание за най-добрата питка за седмицата. Бони ще покаже още как се прави операция на дюля, която ще се превърне в нейн звезден десерт, гарнирана със сладолед и солен карамел.

„Черешката на тортата“ се завръща ударно с много смях

Звездната й компания ще се наслади на вкусните изкушения, а поп фолк торнадото ще разкрие лични истории от живота и кариерата си. Щурата вечеря ще завърши със специален подарък за всеки един от гостите и естествено – с много музика.

Кой от най-популярните й хитове ще прозвучи по време на вечерята и ще го разпознаят ли гостите в новия аранжимент? Как ще оценят представянето й в „Черешката на тортата“, гледайте тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Повече информация можете да откриете на сайта на предаването, както и на официалната му Facebook страница.

Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY, след излъчването им в ефир.