Престоят последните шест епизода на сериала, а тази седмица зрителите ще видят опит за саморазправа и убийство

Сюжетната линия в "Алея на славата" тази седмица ще се върти основно около шеф Лагадинов. Али и Милен ще направят всичко възможно, за да го изобличат, но тъй като е ловък и хитър, той ще успее да се измъкне поне за определено време. На тях ще им се налага да сменят постоянно тактиката си. Тази седмица напрежението между агента на ДАНС и политикът ще влязат в една огнена ситуация, от която единият няма да излезе жив. На зрителите им предстои да видят едно убийство.

Ирини Жамбонас: Няма по-голяма магия от любовта

В ресторант „Алея“ собственичката Марта ще се усъмни, че нейният съдружник Пумпалов забърква много неправилни каши. Ще започне да иска да се саморазправя, защото смята, че ресторантът е място за хранене, а не за мръсен бизнес и продажба на наркотици.

Неочаквана смърт в „Алея на славата“

Деян Донков признава, че в сериала „Алея на славата“ за първи път влиза в ролята на шеф готвач. „Беше голямо предизвикателство, защото аз съм гледал кулинарни предавания и се вълнувам от тях. Интересно ми е как се приготвят различни ястия. Бих нарекъл ролята си на шеф Лагадинов „вкусна“. На снимачната площадка понаучих някои детайли за готвенето. Често сутрин правя на децата си френски омлет, чиято рецепта научих тук. Бъркам го с китайски клечки, за да стане пухкав. Става прекрасен с различни сирена, с телешка саздърма. Обичам да се обогатявам чрез ролите, които пресъздавам. Не бих казал, че героят ми е лош човек. Никой не е само лош или само добър. Аз защитавам персонажите си. Да, той прави лоши неща, но и самият той в детството си не е бил щастлив. Това ще се разбере. По-скоро бих казал, че шеф Лагадинов е сложен характер. Аз обичам да се захващам с такива хора и персонажи. Това е моят смисъл да се занимавам с тази професия“, категоричен е Деян Донков.

„За да може да възпитаваме нашите деца в добродетели, самите ние трябва да се възпитаме с тези качества. Защото те гледат от нас. Личният пример е много важен. Малкият ми син е на две години и влизам в ролята на дете, за да си общуваме“, споделя актьорът.

Повече новини за най-новия български сериал следете на Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Алея на славата“