Комедийната актриса разказва за героинята си в забавната поредица и за нейния любим Парушев

Героинята на Яна Огнянова Марина продължава да провокира куп забавни ситуации и в пети сезон на комедийния сериал „All Inclusive“, за да забавлява зрителите от ефира на NOVA. Специално за „На кафе“ актрисата разкрива, че не всичко е било само и единствено забавление снимайки се в хитовата поредица, но „героинята ми е много напориста и попада в такива ситуации, които няма как да не са забавни“.

„Аз постоянно имам някакви идеи и проекти в главата. Без тях ми е прекалено спокойно и не мога да живея така. Това, което харесвам в героинята ми е, че е напориста, докато моят любим Парушев и нейн мъж се излага жестоко непрекъснато. Аз не забелязвам неговата излагация и продължавам да го обичам и да вярвам в него на 100%. Това е тотално безумие, но много ми харесва това в нея. Героинята ми го е приела такъв, какъвто е и това е нейният чар“, признава Яна.

Трябва ли да приемаме хората такива, каквито са?

„Това липсва в днешно време. Хубаво е да има такива хора, защото повечето се отказват и нямат търпение за нищо. Отхвърлят хора и ситуации… Всъщност търпението те води до процес за надграждане. Така можеш да видиш как човек преминава през различни ситуации в името на неговата цел“, допълва актрисата.

Женска сила и трогателен финал в „All Inclusive”

В живота Яна признава, че е повече реалист, с чувство за хумор и сарказъм, което я спасява от всякакви неща. Притежава силна интуиция, която често я стресира.

Пречи ли чувството за хумор?

„Само то ме спасява и дори в трудни моменти, трябва да мина през смях и сарказъм, за да оцелея. Както една ситуация е много трагична, в даден момент става супер комична“, категорична е Яна.

За какво не й достига време?

„Отлагам неща и време за мен самата. Имам две деца и се грижа за тях. Имам и много работа и се опитвам да си свърша важната работа, докато животът неусетно си минава. Нямам много лично време са себе си“, признава тя.

Освен в „All Inclusive“ зрителите могат да гледат Яна Огнянова и на театралната сцена в „Нов Театър НДК“ с двата й моноспектакъла „Жената е странно животно“ и „Преподавай трудно“ по текстове на Здрава Каменова на 18 и 28 декември.

Следете всичко за „All Inclusive“ във Facebook страницата и на Instagram профила на сериала.