Гледайте новия епизод на кулинарното шоу тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Във вторник домакин в „Черешката на тортата“ ще е певецът Росен Янчев, който посреща компанията във фамилната вила в Кюстендил. Росен е добре познат на телевизионната публика с участията си в различни риалити формати. Тъй като темата, зададена от шеф Манчев е връщане  и пресъздаване на вкуса на детството, чрез снимки и спомени певецът ще потопи зрителите в детските и юношеските си години. Какви трагични обстоятелства са бележели детството му и как е преодолял последствията, изпълнителят ще разкаже тази вечер в епизода на кулинарното рилити? 

Вечеря с полъх от детството с Таня Боева в „Черешката на тортата“

Певецът подготвя интернационално меню, в което се преплитат българо-грузинско влияния. Менюто на домакина стартира със салата с патладжан с орехи или т.нар. пхали – традиционно грузинско ястие от нарязани и смлени зеленчуци, с орехова паста. За предястие приготвя хинкали (грузински кнедли), които са емблемата на Грузия. Основното ястие за вечерта ще е гювеч с телешко месо "Чанахи" и голямата изненада, която е черешката на тортата в детството му е десерта – медена торта по домашна рецепта на майка му.

Руска рулетка с шотове и как се свалят 120 кг в „Черешката на тортата“

Ще импровизира ли Росен в кухнята или ще чака помощ от приятел? Сам ли ще приготви амбициозното меню домакинът или ще има помощник? Какво е първото нещо, което не се пропуска на грузинска маса и ще сподели ли как е успял да свали 120 кг.? Каква изненада е подготвил домакинът за звездните си гости и какви оценки ще получи в края на вечерта, гледайте във вторник в „Черешката на тортата“ от 20.00 ч. по NOVA.

Потопете се в кулинарната магия на „Черешката на тортата“ всяка делнична вечер в 20.00 ч. в ефира на NOVA.