Гледайте новия епизод на кулинарното шоу тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Този понеделник домакин в „Черешката на тортата“ ще бъде лъчезарната водеща на сутрешния блок „Твоят ден“ на NOVA NEWS Лора Инджова, която ще разходи зрителите из уютния си дом, изпълнен с красиви спомени, свързани с любимите й хора.

Поднесено от сърце меню от Кирил Недков в „Черешката на тортата“

Тя ще сервира на своите гости меню, което включва два вида салати – шопска и пролетна с шам фъстък, спанак и ягоди, предястието са кюфтенца от лапад с аромат на детство, основното ще бъде пилешки руладини, пълнени с кашкавал, гъби, сушени домати и краставички, домашно пюре, глазирани моркови и босилек. Десертът ще бъде ароматен лимонов тарт.

Храна за душата от Рая Пеева в „Черешката на тортата“

Каква топла и емоционална изненада е подготвила Лора за своята компания и как ще оценят старателното й представяне, гледайте тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Още за романтичното предложение за брак в Италия, за красивите пътешествия и незабравими моменти с любимия й човек, гледайте във видеото.

Още интересна информация за „Черешката на тортата“ може да откриете във Facebook  страницата на предаването. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY, след излъчването им в ефир.