Гледайте новия епизод на кулинарното шоу тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Международният редактор на NOVA Яна Николова ще бъде домакин в „Черешката на тортата“ тази сряда. Тя ще посрещне гостите в къщата на свои близки приятели и ще направи всичко по силите си, за да се почувстват като у дома си.

Венецианска приказка с Благой Цицелков в „Черешката на тортата“

Тя избира да приготви меню с традиционни ястия, които вече е приготвяла за семейството си. Тя ще сервира на масата вкусна салата с печени чушки и фермерско краве сирене, „кисела снежанка“ по рецептата на свекърва й, вита баница със сирене, и родопски пататник. Основното – пържени кюфтета по рецептата на майка й, ще бъде съчетано с индивидуална изненада. За финал популярният британски  банофи пай ще погали нежно небцата и сетивата на гостите на Яна.

Ягоди и ароматен лимонов тарт с Лора Инджова в „Черешката на тортата“

Какви специални истории от своите вълнуващи пътешествия ще сподели с гостите си и ще успее ли да ги изненада с поканата, която ще им отправи, гледайте тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Още интересна информация за „Черешката на тортата“ може да откриете във Facebook  страницата на предаването. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY, след излъчването им в ефир.