Музикалният продуцент на група „Молец“ – големият победител на тазгодишните награди, заслужено спечели престижната награда

„Всичко започна с песента ми с група „Молец“ – пратих демо на Юли и Крис с моя куплет и те много го харесаха. Стана много яко парче. Запитах се защо да не пробвам и с други изпълнители от нашата сцена. Замислих се кои са младите артисти, които харесвам и слушам. Това бяха Дара Екимова, Ника, Серджи, Ернесто Венецуела. Слушам и други, които не успях да поканя, но в бъдеще ще го направя. Винаги съм бил зад микрофона, но в по-алтернативната сцена. Винаги съм искал да бъда на сцената“, разказва Роби и споделя, че вдъхновение за текстовете си черпи от любовта и историите на хората, музиката, която слуша и неговата приятелка Плами.

Наградите на БГ Радио – Бляскавата церемония тази вечер само по NOVA

„С нея пишем доста текстове заедно. Мисля, че музикалния пазар у нас има много потенциал. Появяват се все повече нови артисти. За щастие медиите им подават ръка, включително NOVA, на която съм много благодарен. Поп музиката в България има още много какво да покаже. Има много млади артисти, които горят и ще доказват все повече и повече себе си!“, категоричен е музикантът.