Фенове и участници се събраха под пороен дъжд в "Парад на племената" в чест на новия сезон

Броени минути преди старта на дългоочаквания шести сезон на "Игри на волята", фенове и предишни участници се включиха в "Парад на племената" в чест на новия сезо. Той беше съпроводен от пороен дъжд, който обаче не спря ентусиазма на любителите на екстремното предаване. Повече за събитието разказва репортерът на NOVA Алис Дамянова.

Нова Арена за битки и нови територии, цели 5 племена – това са част от изненадите на сезон 6 на „Игри на волята”.

"Миналата година Чистилището беше възможно най-ужасното място. Тази година за сега знаем, че ще има Блато. Ще има и нещо още по-гадно. Нямам търпение да разбера какво е то", сподели Денислава Велкова, участник от сезон 5.

Под съпровода на барабани и с бодър дух, участници и фенове на екстремното предаване се отправиха към старта на новия сезон. Не след дълго обаче бяха изправени пред общо предизвикателство - пороен дъжд.



"По вода ще ни върви. Надявам се да имаме най-високия рейтинг до този момент и да сме надградили всички сезони", заяви Ралица Паскалева, водеща на екстремното риалити "Игри на волята".

"Това ни напомня на "Игри на волята", когато бяхме на Царево. Там беше нещо подобно, само че нямаше къде след това да се прибереш и да се оправиш", забавляваше се Пеньо Гатев-Гатьо, участник от сезон 5 на "Игри на волята".

"Феновете най-накрая видяха какво е воля. Изключително много се радвам, че въпреки дъжда хората останаха", щастлив е Крум Апостолов, участвал в сезон 5.



Някои от най-големите фенове на формата извървяха пътя въпреки времето, за да предадат специално послание.

"Това е най-новото ми стихотворение, посветено на сезон 6 на „Игри на волята”. „Сега за битка племената са готови, да счупят тежките окови…”, рецитира стихотворението Румяна, която е фен на предаването.

"Когато хората са вечеряли с теб няколко пъти дори през малкия екран – те вече някак си те смятат за много по-близък", признава водещият на "Игри на волята" Димо Алексиев.

А освен мотивация да пише, любимото предаване е върнало на Румяна и стимула за по-добър живот.

"След последния сезон като видях на какви тежки битки са подготвени, а не всички са така добре подготвени, си казах „щом те могат, защо аз да не мога”. И започнах да спортувам", категорична е почитателката на предаването.
 

Не пропускайте началото на сезон 6 на “Игри на волята” тази вечер от 20:00 часа по NOVA.

Всичко за “Игри на волята” 6 може да откриете в сайта, както и в официалните Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на предаването. Официалният подкаст на екстремното риалити “След Игрите” можете да гледате в Nova Play, Vbox7 и YouTube.