Припомнете си епизода на "Полицаите от края на града" тази вечер 22.30 ч. по NOVA.

Докато полицаите са заети със спасяването на човечеството любовни проблеми тревожат Крис и Калата, макар и от съвсем различно естество. Двамата са с коренно различно отношение към любовта и жените, а опитът за обмяна на идеи между двамата ще се окаже повече от комичен.   

Междувременно на прага на края на света Джиджи е на път да намери любовта на живота си. Той е млад, красив, изглежда много влюбен в нея и има обещаваща кариера в киното. Проблемът е, че жанрът, в който се развива, е доста притеснителен.

Поредица от комични ситуации и неочаквани обрати предстоят в епизода на комедийния сериал. Не пропускайте да видите как само за няколко часа от трима нищо и никакви полицаи, Пацо и неговите хора ще се превърнат в конници на апокалипсиса и в спасители на човечеството.

Как ще приключи спасителната им мисия и ще успеят ли да "блеснат" – гледайте тази вечер, в епизода на "Полицаите от края на града" в 22.30 ч. по NOVA.

Повече за поредицата ще откриете на уебсайта на сериала на NOVA и на официалната страница на “Полицаите от края на града” във Facebook.