Индивидуалната битка може да даде важно предимство на Силните или ценни блага на Дръзките и Гордите

Първата индивидуална битка в шестия сезон на екстремното риалити “Игри на волята” ще се състои тази вечер от 20:00 часа по NOVA. Тримата капитани на Силните, Гордите и Дръзките ще се изправят един срещу друг в битка за надмощие, но само един от тях ще може да нарече себе си победител и да получи право на избор между лична облага или награда за цялото племе.

Племето на Храбрите потъва в Блатото на “Игри на волята”

Новата MAD MAX арена на “Игри на волята” ще изпита издръжливостта, концентрацията, точността и бързината на тримата герои, а в края на трасето ги очаква легендарно препятствие, чийто рекорд се държи от завършилия на четвърто място в петия сезон на надпреварата - Красимир Дунев.

„Игри на волята“ е хитът на есенния телевизионен сезон

Шанс за по-добри условия на пребиваване ще получат и бедстващите Храбри, които се запознаха с най-новата територия на приключенското предаване - Блатото, след като завършиха на последно място в четворната битка за територия вчера.

Ще продължи ли победната серия на Силните, ще получат ли блага Храбрите и какви нови предизвикателства очакват Дръзките и Гордите, ще разберете в новия епизод на “Игри на волята” 6 тази вечер от 20:00 часа по NOVA.

Всичко за “Игри на волята” 6 може да откриете в сайта, както и в официалните Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на предаването. Официалният подкаст на екстремното риалити “След Игрите” можете да гледате в Nova Play, Vbox7 и YouTube и следете всичко най-интересно за подкаста във Facebook, Instagram и TikTok .