От фалшиви певци до талантливи участници – какво да очакват зрителите на NOVA?

Осем години след първия сезон веселото шоуто „Пееш или лъжеш“ се завръща в ефира. В студиото на „Здравей, България“ гостува съветник панелиста, която ще видим в първия епизод на предаването – Наталия Симеонова, която разказа какво да очакват зрителите от втория сезон на забавното шоу.

Веселин Маринов е първата гост-звезда в “Пееш или лъжеш” тази неделя

„Истината е, че аз приех предложението на Маги Халваджиян с отворени обятия. Беше много весело, но и абсолютно изпитание за психологизма ми. Прибегнах до психологията в търсене на знаци затова дали някой казва истината или лъже. Трима са основните панелисти във всяко предаване – Мария Игнатова, Иван и Андрей. В първия епизод аз и Маги Халваджиян помагахме на панелистите да съветват звездата на вечерта, която в случая бе Веселин Маринов, дали някой пее или лъже наистина. А Веселин Маринов трябва да избере един от участниците, за да направи накрая с него дует. Участниците в епизода са седем – може всички от тях да лъжат или всички да пеят. А може и да са смесена група. Лично аз наблюдавах как хората боравят с микрофоните и до каква степен са им напрегнати жилите. Макар че и това не е показателно. Защото съществува т.нар. липсинг, при който те си отварят устата, но записът може да бъде направен от професионален певец. И ако не го познаваш, толкова по-зле за теб“, разкрива Наталия Симеонова.

Старт на новия сезон на „Пееш или лъжеш“: Какво предстои да видим?

И пояснява регламента на предаването. „ „Пееш или лъжеш“ има няколко кръга. В първия участниците разказват историите си, които също може да са напълно измислени. Например на мен ми направи впечатление една народна певица, която беше с много високи обувки. Казах си, че щом е народна певица би трябвало да носи „скарпини“. Не бива да издавам всичко. Но специално първият епизод на 22 септември в неделя ще бъде много интересен. Аз толкова много се зарадвах, че единствена познах една фалшива певица, че станах и танцувах с нея, докато пееше. Тя пя и песента на мой близък приятел – „Обсебен“. Рачков е водещ на шоуто и не млъква през цялото време. Дори върху Веско Маринов говори. Имаше и много интересен сблъсък между тях с люти и пиперливи реплики, които пускаха Иван и Андрей. Зрителите трябва да очакват много забавление и страхотно настроение.“

Допълнителна информация за „Пееш или лъжеш“ можете да намерите във Facebook страницата на предаването, официалния Instagram профил и сайта на NOVA.