Осем години след първия сезон забавното предаване се завръща в ефира на NOVA

Броени минути преди старта на музикалното приключение в студиото на "На фокус с Лора Крумова" продуцентът на забавното шоу Маги Халваджиян и водещият Димитър Рачков повдигнаха завесата за предстоящото в новия сезон на музикалното шоу.

„Гост звездата, която трябва да отгатне кой от тези 7-8 човека кой е певец и кой не може да пее, но лъже, че може, минават през 4 тура. Играта изобщо не е „руска рулетка“. Певците и хората, които „имат ухо“, много бързо се ориентират. Понякога грешат естествено. Готиното на играта е, че дори големи професионалисти могат да бъдат заблудени. Въпросът е колко добър е този някой, който ги лъже“, споделя Маги Халваджиян.

Тази вечер започва музикалното приключение „Пееш или лъжеш”

„Някои от участниците пеят като Павароти, а други вият като койоти. Да пееш много фалшиво също е голямо предизвикателство. Аз например, пея правилно, но в рекламата ме накараха да пея фалшиво. Направих 20 години в тази фирма. Маги и Джуди ме поканиха. През годините сме имали спорове, сърдили сме се в продължение на няколко дни, а после който е сгрешил, се извинява“, споделя Рачков.

„Ако осъзная, че някъде съм сгрешил, нямам проблем с това да се извиня, независимо на кого. Смятам, че това е голямо качество – да умееш да се извиняваш“, казва Маги Халваджиян.

„Маги и Джуди умеят да сплотяват екипа. При нас играта е отборна. Важно е да споменем, че това не е първи сезон на „Пееш или лъжеш“. Първият сезон беше преди 8 години и постигна много добри резултати“, пояснява Рачков.

Музикалното шоу „Пееш или лъжеш“ завладява ефира от 22 септември

„По онова време предаването направи страхотни резултати. Хареса се много на зрителите и вярвам, че ще продължи да се харесва. То е чисто забавление – това, в което ние сме добри. Мисля си, че макар след 8 години, продължението ще бъде много добро“, категоричен е Маги Халваджиян.

„Веско Маринов ще ни бъде основен гост звезда в първия епизод. Той беше събитието в предходния сезон. Тогава той беше абсолютно убеден, че това момиче, което оставя последно и с което ще прави дует, е страшна певица. Когато тя си отвори устата, Веско се съсипа. Поканихме го отново, за да видим дали ще успее да поправи своята грешка. За първи път работя заедно с Иван и Андрей. От 5-6 години не съм работил и с Мария Игнатова. Това ще е едно предаване на помирение“, разкрива Рачков.

Веселин Маринов е първата гост-звезда в “Пееш или лъжеш” тази неделя

„Аз, от своя страна, ще бъда в панела. Ние сме 5 човека съветници, които насочват гост звездата кой според тях е певец и кой не е. Постоянните съветници са трима – Иван, Андрей и Мария. Във всяко предаване имаме и двама гости. В първото предаване гости сме аз и Наталия Симеонова. Тя не е участвала в такова предаване досега. Ние от 12 години не бяхме си говорили с нея. Неделя вечер е много подходящо време за „Пееш или лъжеш““, споделя Маги Халваджиян.

Новият сезон ще има 10 епизода плюс един новогодишен. Защото всички, които спечелят, накрая се събират за новогодишното шоу.

Допълнителна информация за „Пееш или лъжеш“ можете да намерите във Facebook страницата на предаването, официалния Instagram профил и сайта на NOVA.